Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, od paru dni mam Redmi 3S, zainstalowałem na nim ostatnie stabilne wydanie MIUI(xiaomi.eu), zrobiłem root.

Na wszystkich swoich smartfonach używam Titanum Backup, które codziennie wykonuje kopie zapasową moich aplikacji i wysyła je do chmury. 

Jednak na Redmi Titanum nie działa, tzn mogę przywrócić aplikacje, ale nie mogę wykonać kopii zapasowej bo zaraz wyskakuje komunikat: "nie można wykonać kopii wsadowej..."

Jak mogę to naprawić?

Fakt, jest kopia MIUI i jest kopia TWRP ale dla mnie są bezużyteczne bo MIUI działa na MIUI, a TWRP w jednym smartfonie nie mam w ogóle(ani CWM).

Pozdrawiam i będę bardzo wdzięczny za pomoc!

Opublikowano

Przypadkiem nie zapomniałeś nadać uprawnień do modyfikowania pamięci wewnętrznej tej apce? Co by niosło za sobą brak możliwości tworzenia plików kopii.

Opublikowano

Aktualizacja:

Kopia zapasowa działa, ale tylko na pamięć wewnętrzną, na zewnętrzną kartę SD za Boga nie chce ruszyć. W ustawieniach folderów w TB jest, że ten folder jest zablokowany przed zapisem"- ktoś wie jak to obejść aby móc robić kopię na zewnętrzną SD? 

Kombinowałem już z podmianą pliku platform, podmianą document UI, nic nie chce ruszyć. Jakieś to MIUI upośledzone.

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...