kapiS Posted September 1, 2016 Share Posted September 1, 2016 (edited) Witajcie. Jako że forum bardzo mi pomogło, a wiem, że nie każdy posługuje się na wysokim poziomie językiem angielskim, postanowiłem przetłumaczyć wszystkie poradniki z https://miuipolska.pl/forum/topic/13128-zbiór-poradników-dla-początkujących-użytkowników-redmi-note-3-pro/ A więc zaczynajmy 1. Wchodzimy na tą stronę: http://pcsuite.mi.com/ i klikamy "Download now" 2. Uruchamiamy pobrany plik i przechodzimy przez proces instalacji. po uruchomieniu instalatora pokaże nam sie takie okno, klikamy Install po instalacji pokaże nam sie takie okienko : podłączamy wtedy telefon i czekamy aż sie połączy i Voilla! Wszystko jest gotowe! Edited September 1, 2016 by kapiS Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZduneX25 Posted September 1, 2016 Share Posted September 1, 2016 Mógłbyś to poprowadzić w podobnej formie jak oryginał, bo tak to będzie temat długi, że monitora zabraknie. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lajsta Posted September 14, 2016 Share Posted September 14, 2016 Wszystko OK tylko, że u mnie na Win 8.1 64 po podłączeniu fona (jest w trybie debugowania) Mi PC Suite informuje, że najpierw muszę zaktualizować urządzenie. Co robię nie tak? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morvi Posted September 14, 2016 Share Posted September 14, 2016 Wiedza na poziomie podstawowo podstawowym. Proponuję naukę włączania telefonu przez naciśnięcie przycisku Power... BTW Polecam chińską wersję programu Mi PC Suite, wersja angielska często zawodzi. Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
HemuS666 Posted September 15, 2016 Share Posted September 15, 2016 a jaką masz wersje androida ? bo jak aktualizowałeś do 6.0 to MIPC nie obsługuje tego antka jeszcze Link to comment Share on other sites More sharing options...
lajsta Posted September 15, 2016 Share Posted September 15, 2016 (edited) no własnie telefon przyszedł w zafoliowanym pudełku z 6.0.1 MMB29M i Miui Global 7.5 (stable) 7.5.2.0 (MHRMIDE), więc sprawa się wyjaśniła. Okazuje się, że ja mam "kate" a żona "kenzo" - to inne fony i jej bez problemu łączy się z PC Suite. Edited September 15, 2016 by lajsta Link to comment Share on other sites More sharing options...
HemuS666 Posted September 15, 2016 Share Posted September 15, 2016 ja też mam kenzo ale nie łączy jak widać Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts