marekkasz Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Witam, spróbuję na ogólnym, może znacie sposób jak odczytać kopię zapasową zrobioną w TWRP i zgrana na kompa? Utopiłem telefon i zanim kupię identyczny to chciałem przynajmniej zdjęcia odzyskać. Mam nadzieję, że jest jakieś oprogramowanie, które potrafi te obrazy odczytać. Z góry dzięki za pomoc lub wskazówkę. Pzdr
fredek Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Z tego co wiem, to w kopii w TWRP nie ma zdjęć, które normalnie znajdują się w katalogu DCIM - ten katalog jak zresztą praktycznie wszystkie na karcie sd (wewnętrznej lub zewnętrznej) nie podlegają archiwizacji. W kopii masz partycję system, data, boot i recovery - czyli to co potrzebujesz by przywrócić system i aplikacje.
marekkasz Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Kwestia zaznaczenia podczas tworzenia, ja robiłem całość z SD. Więc powinny być. Tylko jak to odczytać bez telefonu?
marekkasz Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Dzięki, będę próbował. Dam znać jak wyszło.
Rekomendowane odpowiedzi