elkomendante Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Dzień dobry. Jestem właśnie po aktualizacji telefonu przez program MiPCSuite. Wcześniej miałam wersję 7.1 i była po polsku, teraz mam chińczyka. Brak sklepu google play , google itp. Wszystko po Chińsku. Gdzie na Śląsku ktoś przywraca telefon do stanu używalności?
ZduneX25 Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Opublikowano 27 Sierpnia 2016 https://miuipolska.pl/instalacja-miui-2016-2/
pawel924 Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Opublikowano 27 Sierpnia 2016 (edytowane) 1 godzinę temu, elkomendante napisał: Dzień dobry. Jestem właśnie po aktualizacji telefonu przez program MiPCSuite. Wcześniej miałam wersję 7.1 i była po polsku, teraz mam chińczyka. Brak sklepu google play , google itp. Wszystko po Chińsku. Gdzie na Śląsku ktoś przywraca telefon do stanu używalności? pewnie zakupiłeś telefon jak ja poprzez allegro, i miałeś wgrany syfiasty soft, i zaaktualizowałeś przez misuite do większego syfu. Poszukaj sposobu wgrywania przez miflash, jeśli działa Ci fastboot (power + low volume). Poszukaj na forum, na pewno znajdziesz sposób jak go rozwiązać. Ps. Ja nie musiałem czekać na pozwolenie na odblokowoanie bootloadera, nie wiem jak ale wgrałem przez miflesha miui 8 i przeszło a pozwolenia dostałem w sumie 2 dni po zakupie telefonu. Edytowane 27 Sierpnia 2016 przez pawel924
elkomendante Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 27 Sierpnia 2016 MIflash nie działa, telefonu nie widać w windows 10 i 7, problem ze sterownikami USB MTP czy jakoś tak.
elkomendante Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 27 Sierpnia 2016 siedzę na forum od dnia wczorajszego, nawet jesna osoba z forum próbowała mi pomóc (konwersacja przez GG) i nici. Problemem jest to że MiFlash nie widzi mojego telefonu pod windows 7 oraz pod windows 10 i tutaj jest problem.
Kmlqx Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Wydaje mi się, że musisz włączyć weryfikację sterowników a zrobisz to tak http://en.miui.com/thread-237673-1-1.html
Morvi Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Win 64x plus Mi PC Suite ver China Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi