Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzień dobry.

Jestem właśnie po aktualizacji telefonu przez program MiPCSuite. Wcześniej miałam wersję 7.1 i była po polsku, teraz mam chińczyka. Brak sklepu google play , google itp. Wszystko po Chińsku. Gdzie na Śląsku ktoś przywraca telefon do stanu używalności?

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, elkomendante napisał:

Dzień dobry.

Jestem właśnie po aktualizacji telefonu przez program MiPCSuite. Wcześniej miałam wersję 7.1 i była po polsku, teraz mam chińczyka. Brak sklepu google play , google itp. Wszystko po Chińsku. Gdzie na Śląsku ktoś przywraca telefon do stanu używalności?

pewnie zakupiłeś telefon jak ja poprzez allegro, i miałeś wgrany syfiasty soft, i zaaktualizowałeś przez misuite do większego syfu. Poszukaj sposobu wgrywania przez miflash, jeśli działa Ci fastboot (power + low volume).

Poszukaj na forum, na pewno znajdziesz sposób jak go rozwiązać.

Ps.
Ja nie musiałem czekać na pozwolenie na odblokowoanie bootloadera, nie wiem jak ale wgrałem przez miflesha miui 8 i przeszło a pozwolenia dostałem w sumie 2 dni po zakupie telefonu.

Edytowane przez pawel924
Opublikowano

siedzę na forum od dnia wczorajszego, nawet jesna osoba z forum próbowała mi pomóc (konwersacja przez GG) i nici. Problemem jest to że MiFlash nie widzi mojego telefonu pod windows 7 oraz pod windows 10 i tutaj jest problem.

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...