Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zainstalowałem antutu jednak nie mogę przeprowadzić testu. Po wciśnięciu przycisku w apce Install&Test wyskakuje informacja o braku uprawnień "No Permissions Please allow the permissions we need for test". Wciskam ok i przenosi mnie do "Informacje o aplikacji" z komunikatem od antutu "Click "Permissions" and enable needed permissiions! These permissions only for test your device, We never collect your privacy information!" Wszystko rozumiem ale nie wiem jak udzielić uprawnień aplikacji. W uprawnieniach mam dwie opcje: "Szczegóły uprawnień" i "zarządzanie uprawnieniami" ale w obu przypadkach nie mogę ingerować. Ocb? Brak roota?

Opublikowano

Nie da się zmienić? U mnie też były defaultowo wyłączone, ale można je było przełączyć i srutututu odpalić, zmierzyć i odinstalować ;)

Opublikowano (edytowane)

Potwierdzam - suwaczki poprzestawiać na włączone i pójdzie, bo miałem tę samą akcję i też chwilę dumałem, o co chodzi.

Edytka - dla informacji - wyszło mi coś koło 52 tysięcy pkt. W sumie nie wiem, na ile te liczby miarodajne są, a zrobiłem to ze zwykłej ciekawości.

Edytowane przez h4lik
  • Nezumi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...