Mateeeuszek Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Witam, otrzymałem kilka dni temu Redmi 3 Pro 32Gb, i nasuwa mi się pytanie. Gdy położę telefon na biurku, czy też twardej powierzchni słychać taki dziwny dźwięk(jakby drgania jakiegoś elementu wewnątrz) w okolicach czytnika linii papilarnych. Czy to normalne? Dodam że taka sytuacja ma miejsce odkąd go dostałem. Oczywiście telefon działa bez zastrzeżeń. Wysłane z mojego Redmi 3 przy użyciu Tapatalka
mrosi Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Może być tak, że aparat działa w tle, a po czasie jego aplikacja zostaje zamknięta przez system. W nowszych modelach Xiaomi słychać wyraźnie dźwięk zamykania przysłony aparatu. Miałem to samo w Redmi Note 3 Pro 3/32.
Mateeeuszek Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 24 Sierpnia 2016 tylko ze to słychać dokładnie podczas odłożenia telefonu, gdy stukam palcem również pojawia się ten dźwięk. Wysłane z mojego Redmi 3 przy użyciu Tapatalka
cukru Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Optyka albo silniczek wibracji, każdy tak ma.
Mateeeuszek Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 24 Sierpnia 2016 dziękuję, już się przestraszyłem że nowy telefon i od razu trzeba reklamować. Wysłane z mojego Redmi 3 przy użyciu Tapatalka
mrosi Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Opublikowano 24 Sierpnia 2016 14 minut temu, Mateeeuszek napisał: dziękuję, już się przestraszyłem że nowy telefon i od razu trzeba reklamować. Wysłane z mojego Redmi 3 przy użyciu Tapatalka Możesz łatwo sprawdzić czy to aparat - porównując dźwięki. Spróbuj kilka razy włączyć i wyłączyć aplikację aparatu i wyczyścić listę ostatnich aplikacji. W którymś momencie dźwięk zamykania przysłony powinien być słyszalny.
Mateeeuszek Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 24 Sierpnia 2016 to nie jest aparat. Wysłane z mojego Redmi 3 przy użyciu Tapatalka
galakty Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Dnia 24.08.2016 o 14:40, mrosi napisał: Możesz łatwo sprawdzić czy to aparat - porównując dźwięki. Spróbuj kilka razy włączyć i wyłączyć aplikację aparatu i wyczyścić listę ostatnich aplikacji. W którymś momencie dźwięk zamykania przysłony powinien być słyszalny. Nie tam. I to nie silniczek wibratora, on nie stuka. To po prostu optyka aparatu, przy kładzeniu na biurko / stukaniu w obudowę będzie taki hałas i tyle. Nie ma się czym przejmować.
mrosi Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Przed chwilą, galakty napisał: Nie tam. I to nie silniczek wibratora, on nie stuka. To po prostu optyka aparatu, przy kładzeniu na biurko / stukaniu w obudowę będzie taki hałas i tyle. Nie ma się czym przejmować. Komu właściwie odpowiadasz? Przeczytałeś czego dotyczył mój post i na czyje pytanie odpowiadał? Jeśli nie to zrób to tyle razy, aż zrozumiesz. I nie radzę pisać postów jak popadnie, bezmyślnie piszesz posty, po to tylko, żeby nabijać licznik, bo za chwilę załapiesz się na ostrzeżenie.
Rekomendowane odpowiedzi