Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

otrzymałem kilka dni temu Redmi 3 Pro 32Gb, i nasuwa mi się pytanie. Gdy położę telefon na biurku, czy też twardej powierzchni słychać taki dziwny dźwięk(jakby drgania jakiegoś elementu wewnątrz) w okolicach czytnika linii papilarnych. Czy to normalne? Dodam że taka sytuacja ma miejsce odkąd go dostałem. Oczywiście telefon działa bez zastrzeżeń.

Wysłane z mojego Redmi 3 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Może być tak, że aparat działa w tle, a po czasie jego aplikacja zostaje zamknięta przez system. W nowszych modelach Xiaomi słychać wyraźnie dźwięk zamykania przysłony aparatu. Miałem to samo w Redmi Note 3 Pro 3/32.

Opublikowano
14 minut temu, Mateeeuszek napisał:

dziękuję, już się przestraszyłem że nowy telefon i od razu trzeba reklamować.

Wysłane z mojego Redmi 3 przy użyciu Tapatalka

Możesz łatwo sprawdzić czy to aparat - porównując dźwięki. Spróbuj kilka razy włączyć i wyłączyć aplikację aparatu i wyczyścić listę ostatnich aplikacji. W którymś momencie dźwięk zamykania przysłony powinien być słyszalny.

Opublikowano
Dnia 24.08.2016 o 14:40, mrosi napisał:

Możesz łatwo sprawdzić czy to aparat - porównując dźwięki. Spróbuj kilka razy włączyć i wyłączyć aplikację aparatu i wyczyścić listę ostatnich aplikacji. W którymś momencie dźwięk zamykania przysłony powinien być słyszalny.

Nie tam. I to nie silniczek wibratora, on nie stuka. To po prostu optyka aparatu, przy kładzeniu na biurko / stukaniu w obudowę będzie taki hałas i tyle. Nie ma się czym przejmować.

Opublikowano
Przed chwilą, galakty napisał:

Nie tam. I to nie silniczek wibratora, on nie stuka. To po prostu optyka aparatu, przy kładzeniu na biurko / stukaniu w obudowę będzie taki hałas i tyle. Nie ma się czym przejmować.

Komu właściwie odpowiadasz? Przeczytałeś czego dotyczył mój post i na czyje pytanie odpowiadał? Jeśli nie to zrób to tyle razy, aż zrozumiesz.

I nie radzę pisać postów jak popadnie, bezmyślnie piszesz posty, po to tylko, żeby nabijać licznik, bo za chwilę załapiesz się na ostrzeżenie.

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...