AlfPaczino Opublikowano 21 Grudnia 2013 Opublikowano 21 Grudnia 2013 Witam, jak wrócić do klasycznego launchnera z miui? Bo niestety skasowałem, ale teraz chciałbym wrócić do niego.
0 Lalo Opublikowano 21 Grudnia 2013 Opublikowano 21 Grudnia 2013 Zainstalować ponownie ROM najszybsza metoda Wysłane z mojego MI 2A
0 AlfPaczino Opublikowano 21 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2013 a niema jakiegoś patentu aby przez np. recovery tylko launcher wgrac? moze ktoś ma sgs2 i zrobi np. kopie tej apki z titaniumbackup?
0 Lalo Opublikowano 21 Grudnia 2013 Opublikowano 21 Grudnia 2013 Ale szybciej przeinstalowac rom, nic nie tracisz itd. Wiec w czym problem? Wysłane z mojego MI 2A
0 Acid Opublikowano 21 Grudnia 2013 Opublikowano 21 Grudnia 2013 Witam, jak wrócić do klasycznego launchnera z miui? Bo niestety skasowałem, ale teraz chciałbym wrócić do niego. Efekt bezmyślnego wywalania aplikacji systemowych? Znane... Tylko po co skoro MIUI ma możliwość ustawienia domyślnego launchera? Wgraj rom i tyle.
0 AlfPaczino Opublikowano 22 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2013 Nie takie bezmyślne, bo jak się okazało, to nawet nie było usunięte tylko zamrożone w Titatnium backup ;p więc jednak przewidziałem te sytuacje. mozna zamknac. Chyba ze ktos ma pomysł jak uporządkować te katalogi ._.
Pytanie
AlfPaczino
Witam, jak wrócić do klasycznego launchnera z miui? Bo niestety skasowałem, ale teraz chciałbym wrócić do niego.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi