karolingus Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Witajcie...Żona ma Redmi 3...Ostatnia aktualozacja przyniosła zmianę dźwięku odblokowania. Spodobał mi się ten dźwięk i chciałbym taki na Mi5...Czy jest taka opcja?
0 fyme Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Jak żona ma roota to wyciągnij sobie z system/media/audio konkretny dźwięk i skopiuj do siebie do tej samej lokalizacji. Jak żona nie ma roota to wyciągnij ten plik z pliku zip z romem. Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka
0 karolingus Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Roota nie ma. Rozpakowalem rom ale nie ma plikow niestety...same mety itp. No nic moze kiedys nam dadza w updacie
0 fyme Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Opublikowano 21 Sierpnia 2016 (edytowane) Pobierz rom dla redmi note 2, to zwykły plik zip (nie w formacie dat) więc łatwo go rozpakować i wyjąć z instalki cokolwiek albo poczekaj chwilę to podeślę Ci cały folder audio z romu. Proszę bardzo. Link Edytowane 21 Sierpnia 2016 przez fyme
0 karolingus Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Misja wykonana....Dziekuje bardzo...Temat do zamknięcia...Pozdrawiam
0 ZduneX25 Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Pytanie
karolingus
Witajcie...Żona ma Redmi 3...Ostatnia aktualozacja przyniosła zmianę dźwięku odblokowania. Spodobał mi się ten dźwięk i chciałbym taki na Mi5...Czy jest taka opcja?
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi