kuber Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Opublikowano 20 Sierpnia 2016 (edytowane) Witam. Posiadam telefon Xiaomi Redmi 3 z MIUI 6.8.18. Chciałbym zmienić domyślny styl ekranu blokady , niestety ani przez aplikacje ani w systemie nie znalazłem takiej opcji. Może ktoś , coś podpowie w jaki sposób da się to edytować Edytowane 24 Października 2016 przez kuber
0 ahr Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Opublikowano 20 Sierpnia 2016 http://en.miui.com/thread-96569-1-1.html
0 ZduneX25 Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza.
0 kuber Opublikowano 24 Października 2016 Autor Opublikowano 24 Października 2016 Przepraszam za taką ciągłość tematu... Chodzi mi tu głównie o wzór blokady ekranu, domyślnie posiadam jak zdjęcia poniżej. Po zmianie tapety "widać ją jak przez mgłę". Próbowałem przez appki,motywy ale skutkują one tylko w przypadku gdy nie posiadam blokady wzorem. A ponadto czy jest opcja dodania skrótu np: latarki do ekranu posiadającego wzór blokady. Z góry dziękuję za odpowiedzi.
Pytanie
kuber
Witam. Posiadam telefon Xiaomi Redmi 3 z MIUI 6.8.18. Chciałbym zmienić domyślny styl ekranu blokady , niestety ani przez aplikacje ani w systemie nie znalazłem takiej opcji.
Może ktoś , coś podpowie w jaki sposób da się to edytować
Edytowane przez kuber3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi