amularix Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Witam, chcę przenieść mapy w Here WeGo na kartę. Niestety jak klikam w menu pobierania na pamięć wewnętrzną to nie pojawia się okno z opcją zmiany lokalizacji, a jest to możliwe, bo na romie xiaomi.eu 6.8.18 udało mi się to zrobić (potrzebowałem pobrać lektora i okazało się, że mogę wybrać między kartą a pamięcią wewnętrzną), niestety bawiłem się w zamrażanie apek systemowych i zablokowało mi telefon (wpisania hasła nic nie dawało) i musiałem przywrócić starsze ustawienia i straciłem tę opcję.
FromWP Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Opublikowano 19 Sierpnia 2016 11 minut temu, amularix napisał: Witam, chcę przenieść mapy w Here WeGo na kartę. Niestety jak klikam w menu pobierania na pamięć wewnętrzną to nie pojawia się okno z opcją zmiany lokalizacji, a jest to możliwe, bo na romie xiaomi.eu 6.8.18 udało mi się to zrobić (potrzebowałem pobrać lektora i okazało się, że mogę wybrać między kartą a pamięcią wewnętrzną), niestety bawiłem się w zamrażanie apek systemowych i zablokowało mi telefon (wpisania hasła nic nie dawało) i musiałem przywrócić starsze ustawienia i straciłem tę opcję. Coś sobie nagrabiłeś i trudno cokolwiek doradzić. Zamrażanie apek systemowych często właśnie tak się kończy. Można nie używać, wywalić do jakiegoś folderu "śmieci" itd. Ponowne wgranie romu może pomóc.
amularix Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Właśnie o to chodzi, że wgrałem na nowo Rom, przywróciłem kopię z zeszłego tygodnia którą zrobiłem przez aktualizacją romu (która działała, ale nie pozwalała przenosić map), dziś zaktualizowałem do najnowszej i dalej nie mogę przenosić map. Może inaczej spytam, czy działa wam przenoszenie map na kartę w here wego, czy nie? Mogę użyć foldermount ale chciałbym z poziomu aplikacji. Wysłane z mojego Redmi 3 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi