Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chcę przenieść mapy w Here WeGo na kartę. Niestety jak klikam w menu pobierania na pamięć wewnętrzną to nie pojawia się okno z opcją zmiany lokalizacji, a jest to możliwe, bo na romie xiaomi.eu 6.8.18 udało mi się to zrobić (potrzebowałem pobrać lektora i okazało się, że mogę wybrać między kartą a pamięcią wewnętrzną), niestety bawiłem się w zamrażanie apek systemowych i zablokowało mi telefon (wpisania hasła nic nie dawało) i musiałem przywrócić starsze ustawienia i straciłem tę opcję.

Opublikowano
11 minut temu, amularix napisał:

Witam, chcę przenieść mapy w Here WeGo na kartę. Niestety jak klikam w menu pobierania na pamięć wewnętrzną to nie pojawia się okno z opcją zmiany lokalizacji, a jest to możliwe, bo na romie xiaomi.eu 6.8.18 udało mi się to zrobić (potrzebowałem pobrać lektora i okazało się, że mogę wybrać między kartą a pamięcią wewnętrzną), niestety bawiłem się w zamrażanie apek systemowych i zablokowało mi telefon (wpisania hasła nic nie dawało) i musiałem przywrócić starsze ustawienia i straciłem tę opcję.

Coś sobie nagrabiłeś i trudno cokolwiek doradzić. Zamrażanie apek systemowych często właśnie tak się kończy. Można nie używać, wywalić do jakiegoś folderu "śmieci" itd. Ponowne wgranie romu może pomóc.

Opublikowano

Właśnie o to chodzi, że wgrałem na nowo Rom, przywróciłem kopię z zeszłego tygodnia którą zrobiłem przez aktualizacją romu (która działała, ale nie pozwalała przenosić map), dziś zaktualizowałem do najnowszej i dalej nie mogę przenosić map.

Może inaczej spytam, czy działa wam przenoszenie map na kartę w here wego, czy nie? Mogę użyć foldermount ale chciałbym z poziomu aplikacji.

Wysłane z mojego Redmi 3 przy użyciu Tapatalka

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...