Bumar Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Witam, Posiadam telefon Redmi 3 Pro, MIUI 6.5.12 (rozwojowa), telefon zakupiony na xiaomi.com.pl i nic w nim nie zmieniałem. Mam ten soft od samego początku z językiem polskim. Od pewnego czasu telefon potrafił mi się sam bez powodu zresetować, nawet jak go nie używałem. Wyciągając go z kieszeni prosił o kod PIN do karty sim. Ale to mi aż tak bardzo nie przeszkadzało bo było rzadko. Teraz zauważyłem że często gubi sygnał i częściej się resetuje. Nie mogę też wejść w ustawieniach w opcję "Urządzenie", jeśli to robię to od razu pojawia mi się pulpit. Na początku wchodziłem wszędzie w każde ustawienia bez problemu. Proszę o pomoc w rozwiązaniu tego problemu. Pozdrawiam, Marcin
Zexon72 Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Rozwiązanie jest jedno - odblokować bootloader i wgrać xiaomi.eu. Masz zapewne jakiś syfiarski system wgrany przez polskiego sprzedawcę.
cukru Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Pewnie ROM przerobiony przez ManhIT, ale nie ma sensu na nim siedzieć jak jest oficjalny Global. I będziesz mógł wejść w Urządzenie jak włączysz aplikację Cloud Print.
logik Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Ja mam podobny problem. Telefon kupiłem w Chinach i ich wersją romu. Dostałem zgodę i odblokowałem bootlader. Zainstalowałem Stable 7.2.13.0 dla MiFlash i telefon czasem się restartował, a wczoraj wytrzymał cały dzień. Dziś problem powrócił więc zainstalowałem 6.4.21(wersja rozwojowa) dla MiFlash. W ciagu godziny restartował się z 10 razy. Czy macie jakieś porady co zrobić i jak ?
cukru Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Opublikowano 19 Sierpnia 2016 @logik Pisz w odpowiednim dziale. To jest dział Redmi 3, nie Mi5.
logik Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Opublikowano 19 Sierpnia 2016 sorry 1 minutę temu, cukru napisał: @logik Pisz w odpowiednim dziale. To jest dział Redmi 3, nie Mi5.
Rekomendowane odpowiedzi