Tao Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Mam redmi note 3 pro z miui 8 by xiaomi.eu 6.7.21 . Bateria trzyma na oko od 4 do 6 h na otwartym ekranie i nie jest źle ( pograć ludzka rzecz ) . Lecz mam problemik z sms i innymi powiadomieniami . Gdy telefon włączę w tryb samolotowy co by mi nikt nie przeszkadzał podczas snu jest ok . I jak już włączam tel w normalny tryb , nie dochodzą do mnie sms itd . . Dopiero po restarcie telefonu wszystko zaczyna działać poprawnie . Wcześniej mając redmi note 2 na miui 7 nie było tego typu problemów . Co byście polecili jaką wersję ?
ZduneX25 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Byle nowszą albo zmienić tryb samolotowy na godziny ciszy.
Tao Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Ok , obadam godziny ciszy . Dam znać po paru próbach czy wszystko działa .
Tao Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Ok , godziny ciszy są ok . Tylko że w pracy mam słaby zasięg . Telefon się męczy szukaniem sieci itd i bateria spada . Dla tego używam trybu samolotowego i włączam wi fi mając kontakt . Co do snu w domu godziny ciszy ok .Czyli szukać nowszej wersji poprawionej ?
Rekomendowane odpowiedzi