Vognar Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Czesc, mam Mi5 i MIUIpolska 6.8.4. zastanawiam sie czy jest mozliwosc usuniecia pogody z gornego paska, a najlepiej calkowicie. Grzebie i grzebie ale nie potrafie tego zrobic. Czy to w ogole mozliwe? Nie jest to dla mnie przydatna funkcja a tylko zjada baterie i wybudza czesto urzadzenie. Nie chce jej.
Acid Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 To się nie patrz na ten pasek. Sposób jest bardzo skuteczny. No tak zrobili i już. Na forum jest dziwnie dużo estetow co by nie chcieli tego kawałka ui czy tamtego. A mi się znaczek Mercedesa nie podoba to co mam urwać sobie go z maski? Albo zainstaluj motyw Android N. Tam nie ma pogody. Z Mi5 Pro
Vognar Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Ja nie musze na niego patrzec ale chcialbym aby nie wybudzal urzadzenia. Dobrze wiedziec ze sie nie da. Obczaje tez ten motyw o ktorym pisales.
cukru Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Często wybudza? Zjada baterię? W jaki sposób to określiłeś? U mnie przez cały dzień pogoda wybudziła telefon zawrotne 28 razy - wpływ na baterię jest marginalny.
Vognar Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Dla funkcji ktorej nie uzywam jest to dla mnie minusem. Jak sie nie da to trudno, szkoda. Ps. Zainstalowalem ten motyw ale tam rowniez jest pogoda. Choc motyw calkiem ladny
Rekomendowane odpowiedzi