Kopik Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Witam, dlaczego na Redmi Note 3 Pro zawiesza mi się widget zegara, czy Timely czy jakiś inny po paru minutach przestaje odświeżać godzinę. Wcześniej miałem wersję global teraz mam stable 7 i jest to samo. Jak rozwiązać problem?
jack78 Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Coś po stronie Twojego telefonu lub softu, bo u mnie na global dev 6.8.11 beta wszystko śmiga. wysłane z RedMi Note 3 Pro
cukru Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Jakbyś korzystał z samouczka to byś wiedział. Widżet dodany do autostartu, założona kłódka?
Kopik Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Widget dodany do autostartu. O jakiej kłódce piszesz? Nie wiem o jakim samouczku piszesz, podrzuć link.
cukru Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Opublikowano 13 Sierpnia 2016 @Kopik https://play.google.com/store/apps/details?id=pl.zdunex25.tutorial A kłódka jest jak wejdziesz w ostatnio otwarte aplikacje i przesuniesz zakładkę z aplikacją w dół, na MIUI 8 trzeba jeszcze nacisnąć na blokadę.
Kopik Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Niestety nie jest tak kolorowo. Timely dodany do Autostartu i zabezpieczony kłódką. Nie zauważyłem już co prawda zawieszania/zamrażania widgetu, jednak budzik potrafi nie zadzwonić. Jeżeli nastawię go w ciągu dnia i co jakiś czas coś robię na telefonie - działa zawsze, natomiast po nocy, kiedy telefon jest nieużywany kilka godzin, budzik dzwoni z kilkunastominutowym opóźnieniem lub nie dzwoni w ogóle
cukru Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Może masz włączone automatyczne czyszczenie pamięci po zablokowaniu telefonu? Poszukaj w ustawieniach panelu sterowania - zasilanie.
KaszaWspraju Opublikowano 28 Października 2016 Opublikowano 28 Października 2016 (edytowane) Dnia 17.08.2016 o 20:07, Kopik napisał: Niestety nie jest tak kolorowo. Timely dodany do Autostartu i zabezpieczony kłódką. Nie zauważyłem już co prawda zawieszania/zamrażania widgetu, jednak budzik potrafi nie zadzwonić. Jeżeli nastawię go w ciągu dnia i co jakiś czas coś robię na telefonie - działa zawsze, natomiast po nocy, kiedy telefon jest nieużywany kilka godzin, budzik dzwoni z kilkunastominutowym opóźnieniem lub nie dzwoni w ogóle Mam to samo, wszystkie kroki z samouczka, wyłączone oszczedzanie baterii na cały tel, wyłączone czyszczenie po zablokowaniu i.t.d. Budzik nie dzwoni po nocy (RN3 Pro SE KATE). Jedynie co działa to zdublowanie alarmu w systemowym zegarku, wtedy odziwo Timely dzwoni, a nie zegarek systemowy. MiUi strasznie jest oprny w aspekcie powiadomień i.t..p. Edytowane 28 Października 2016 przez KaszaWspraju
Rekomendowane odpowiedzi