Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, dlaczego na Redmi Note 3 Pro zawiesza mi się widget zegara, czy Timely czy jakiś inny po paru minutach przestaje odświeżać godzinę. Wcześniej miałem wersję global teraz mam stable 7 i jest to samo. Jak rozwiązać problem?

Opublikowano

Niestety nie jest tak kolorowo. Timely dodany do Autostartu i zabezpieczony kłódką. Nie zauważyłem już co prawda zawieszania/zamrażania widgetu, jednak budzik potrafi nie zadzwonić. Jeżeli nastawię go w ciągu dnia i co jakiś czas coś robię na telefonie - działa zawsze, natomiast po nocy, kiedy telefon jest nieużywany kilka godzin, budzik dzwoni z kilkunastominutowym opóźnieniem lub nie dzwoni w ogóle :(

• 2 miesiące temu...
Opublikowano (edytowane)
Dnia 17.08.2016 o 20:07, Kopik napisał:

Niestety nie jest tak kolorowo. Timely dodany do Autostartu i zabezpieczony kłódką. Nie zauważyłem już co prawda zawieszania/zamrażania widgetu, jednak budzik potrafi nie zadzwonić. Jeżeli nastawię go w ciągu dnia i co jakiś czas coś robię na telefonie - działa zawsze, natomiast po nocy, kiedy telefon jest nieużywany kilka godzin, budzik dzwoni z kilkunastominutowym opóźnieniem lub nie dzwoni w ogóle :(

Mam to samo, wszystkie kroki z samouczka, wyłączone oszczedzanie baterii na cały tel, wyłączone czyszczenie po zablokowaniu i.t.d. Budzik nie dzwoni po nocy (RN3 Pro SE KATE). Jedynie co działa to zdublowanie alarmu w systemowym zegarku, wtedy odziwo Timely dzwoni, a nie zegarek systemowy. MiUi strasznie jest oprny w aspekcie powiadomień i.t..p.

Edytowane przez KaszaWspraju
  • mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...