Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kupiłem koledze na Alliexpress model Redmi 3 (5", 3GB RAM, 32GB ROM, 8x1.5 GHz) - nie mogę znaleźć tego modelu w wątkach powyżej ?!?

Wersja MIUI: Global 7.3 (Stabilna); 7.3.2.0.0. (LHPCNDD)

Jest problem z GPS taki, że nie działa on na Google Maps/lokalizacje.

Jak wgraliśmy program do sprawdzania GPS to okazuje się że GPS działa, po włączeniu GoogleMaps, nie działa.

Czy jest jakaś nowsza wersja oprogramowania którą można wgrać ? Czy ktoś może poratować linkiem ?

pzdr.

Opublikowano

Masz na myśli Redmi 3 Pro? Jeśli tak to trzeba było pisać w dziale Redmi 3. Przeczytaj temat przypięty w dziale Redmi 3 - Problemy techniczne, a także temat Kompendium wiedzy w Dyskusji ogólnej.

Opublikowano

Miałem to samo, pobaw się gdzieś w głębszych ustawieniach google, nie pamiętam dokładnie. Zobacz też w ustawieniach czy appka mapy ma pozwolenie na dostęp do gps.

Opublikowano

no dobra, czyli choroba weneryczna mnie dopadła :)

rozumiem że oprogramowanie jakie jest w tym telefonie jest do bani i lepiej coś wgrać innego, tak ?

tylko nadal nie wiem czego szukać ? ten Redmi 3 ma zegar 8x1.5, 3GB RAM, czytnik linii papilarnych - takiego nie widzę w 'działach tematycznych'

proszę o poradę co trzeba wgrać ?....

Opublikowano

Wszystkie wersje Redmi 3 należą do działu Redmi 3 właśnie. Telefon o którym piszesz to Redmi 3 PRO, który ma taki sam system jak Redmi 3. W dziale Redmi 3 - dyskusja ogólna znajdziesz Kompendium wiedzy według którego możesz wgrać oryginalny system (np. Globala).

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...