REJILE Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Kupiłem koledze na Alliexpress model Redmi 3 (5", 3GB RAM, 32GB ROM, 8x1.5 GHz) - nie mogę znaleźć tego modelu w wątkach powyżej ?!? Wersja MIUI: Global 7.3 (Stabilna); 7.3.2.0.0. (LHPCNDD) Jest problem z GPS taki, że nie działa on na Google Maps/lokalizacje. Jak wgraliśmy program do sprawdzania GPS to okazuje się że GPS działa, po włączeniu GoogleMaps, nie działa. Czy jest jakaś nowsza wersja oprogramowania którą można wgrać ? Czy ktoś może poratować linkiem ? pzdr.
cukru Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Masz na myśli Redmi 3 Pro? Jeśli tak to trzeba było pisać w dziale Redmi 3. Przeczytaj temat przypięty w dziale Redmi 3 - Problemy techniczne, a także temat Kompendium wiedzy w Dyskusji ogólnej.
Albin Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Miałem to samo, pobaw się gdzieś w głębszych ustawieniach google, nie pamiętam dokładnie. Zobacz też w ustawieniach czy appka mapy ma pozwolenie na dostęp do gps.
cukru Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Opublikowano 11 Sierpnia 2016 @Albin On ma syfiaka, nie ma sensu na nim kombinować.
REJILE Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 15 Sierpnia 2016 no dobra, czyli choroba weneryczna mnie dopadła rozumiem że oprogramowanie jakie jest w tym telefonie jest do bani i lepiej coś wgrać innego, tak ? tylko nadal nie wiem czego szukać ? ten Redmi 3 ma zegar 8x1.5, 3GB RAM, czytnik linii papilarnych - takiego nie widzę w 'działach tematycznych' proszę o poradę co trzeba wgrać ?....
cukru Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Wszystkie wersje Redmi 3 należą do działu Redmi 3 właśnie. Telefon o którym piszesz to Redmi 3 PRO, który ma taki sam system jak Redmi 3. W dziale Redmi 3 - dyskusja ogólna znajdziesz Kompendium wiedzy według którego możesz wgrać oryginalny system (np. Globala).
besafenowpl Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Wgraj jakiś inny system np MIUI Polska 8. Przed wgraniem możesz sprawdzić czy łapie GPS przy użyciu programów z Google Play.
Rekomendowane odpowiedzi