don_kamillo Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Jak mogę trwale i na stałe wyłączyć synchronizację zdjęć? Wyłączyłem tę opcję w galerii i panelu sterowania, ale dzisiaj odpalam chmurę MIUI, a tam moje zdjęcia, po chamsku zsynchronizowane.
0 grzesiekbu Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Dlatego że wcisnąłeś wcześniej ręcznie synchronizuj. Jeśli nie będziesz tego wciskać nie będą zmieniać się ustawienia. Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
0 don_kamillo Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 11 Sierpnia 2016 A gdzie włącza się tą ręcznąsynchronizację?
0 Winiu89 Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Ustawienia /konto xiaomi /chmura Wysłane z mojego Mi-4c
0 don_kamillo Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Mam tak wyłączone, ale czasem wchodzę w tę opcję, a tam suwak przestawiony na synchronizację.
0 preston2009 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Na rozwijanym pasku na górze także jest. Najlepiej włączyć synchronizację na wyłączonym necie i odhaczyć w synchronizacji galerię i inne jeżeli chcemy. Potem wyłączyć. Mi się już nie włącza samo od miesiąca mniej więcej.
Pytanie
don_kamillo
Jak mogę trwale i na stałe wyłączyć synchronizację zdjęć? Wyłączyłem tę opcję w galerii i panelu sterowania, ale dzisiaj odpalam chmurę MIUI, a tam moje zdjęcia, po chamsku zsynchronizowane.
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi