m4ci3k_sz Opublikowano 31 Października 2016 Opublikowano 31 Października 2016 2 pytania: 1. Dlaczego nie tam (ceny ciekawe) - to gdzie? 2. Którego wybrać?1. Bo to jakiś nieznany sklep, wysyłka z Chin (a nie z Polski jak można pomyśleć widząc stronę) i ceny podejrzanie niskie - coś na pewno jest nie tak. Kup na ibuygou. 2. Mi5 prime oznacza 3/64gb, nie ma czegoś takiego jak mi5 3/64gb i mi5 prime 3/64gb jako osobne modele - to jedno i to samo. Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
MichalAslan87 Opublikowano 31 Października 2016 Opublikowano 31 Października 2016 23 minutes ago, Bimar said: 2 pytania: 1. Dlaczego nie tam (ceny ciekawe) - to gdzie? 2. Którego wybrać? Sklep podejrzany i nieznany. Lepiej kupić na ibuygou albo na aliexpress u goldway. Obie opcje gwarantują ominięcie vatu. Tak jak kolega wspomniał wcześniej mi5 prime to model 3/64
Bimar Opublikowano 1 Listopada 2016 Opublikowano 1 Listopada 2016 Dziękuję wszystkim za pomoc i wskazówki. Dozbieram i kupię z bezpieczniejszego źródła chyba Mi5S 64
MichalAslan87 Opublikowano 1 Listopada 2016 Opublikowano 1 Listopada 2016 2 hours ago, Bimar said: Dziękuję wszystkim za pomoc i wskazówki. Dozbieram i kupię z bezpieczniejszego źródła chyba Mi5S 64 Ja parę dni temu zamówiłem z aliexpress w goldway. Z przesyłką, roczną wymianą w razie awarii i ich gwarancją za wersję 3/64 wyszło w sumie ok. 1390 zł. Przesyłka z ominięciem vat
Kojak Opublikowano 2 Listopada 2016 Opublikowano 2 Listopada 2016 A jak wygląda kwestia wytrzymałości między szkłem(3/64) a ceramiką(4/128)? Jeżeli chodzi o zarysowania to filmiki z wiertarką już widziałem, ktoś miał nieprzyjemność testowania upadków? Zastanawiam się już dłuższy czas czy warto dopłacić te parę stówek ponieważ chciałbym używać smartfona bez żadnego etui, a wersja ceramiczna wrażenie robi
Bobson Opublikowano 2 Listopada 2016 Opublikowano 2 Listopada 2016 4 godziny temu, Kojak napisał: A jak wygląda kwestia wytrzymałości między szkłem(3/64) a ceramiką(4/128)? Jeżeli chodzi o zarysowania to filmiki z wiertarką już widziałem, ktoś miał nieprzyjemność testowania upadków? Zastanawiam się już dłuższy czas czy warto dopłacić te parę stówek ponieważ chciałbym używać smartfona bez żadnego etui, a wersja ceramiczna wrażenie robi upadł nic sie nie stało, ceramika tez sie rysuje mimo ze 3/4 czasu w silikonowej obudowie, rysy sa nie zauważalne, chyba ze patrzy się bardzo ale to bardzo szczegółowo i z bardzo bliska
christo Opublikowano 12 Listopada 2016 Opublikowano 12 Listopada 2016 Pytanie do Acida - zmieniło sie coś w temacie ew naprawy Mi5 Pro ? dalej wysyłacie ? Potrzebuje FV vat na telefon - celuje w Mi 5 pro - widze ze w technos mają w okolicach 1940 ... jest gdzies inna opcja? tańsza ?
Rekomendowane odpowiedzi