Ari93 Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Witam, wróciłem z urlopu i w pracy kliknąłem w symulowanie ekranu dodatkowego opcja 4K ze zwiększoną rozdzielczością i trybem bezpiecznym od razu czarny ekran się zrobił a telefon wpadł w bootloopa. Dostęp do TWRP oczywiście jest ale nie mogę w necie wygooglować jaki plik skasować/zmienić w androidzie 6.0 żeby te ustawienia zresetować... Mowa też jest o safe mode ale w żaden sposób nie mogę tego trybu uruchomić (albo i tak nie działa z tym trybem). Ma ktoś jakiś pomysł?
ZduneX25 Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Nie wiem czy ktoś wie jaki to plik, pewnie skończy się na usunięciu całego com.android.settings z /data/data/
Ari93 Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Już to zrobiłem tzn dodałem 111 do nazwy na początku, utworzył sobie ten folder od nowa bez plików i w sumie tyle... Pomogło zainstalowanie aktualizacji z piątku (jako że jej nie miałem to tak przy okazji) no i się uruchomił... o dziwo z aktywnym dodatkowym ekranem także obstawiam że to bardziej bug ustawień deweloperskich niż brak obsługi tego trybu. No nic, ponad 3h zeszło na przekopywaniu googla a ruszył po głupiej aktualizacji systemu... ;P
Rekomendowane odpowiedzi