Skocz do zawartości
  • 0

Usunięcie konta xiaomi.com - i9300

Pytanie

Opublikowano

Witam,

telefon: i9300

Android 4.1.1. JRCO03C

MIUI-3.11.29

napisałem do xiaomi o usunięcie wcześniej założonego konta z numerem 1122218... (xiaomi.com)

Xiaomi odpisało że nie ma problemu usuną konto z ich serwerów jako że samemu tego zrobić nie można.

Xiaomi:(odpisało)

Account number 1122218.... you provide is not activated or has been destroyed.

Note: Please read the reminder, after the cancellation of xiaomi account all the data can not be recovered, please be careful choice!

Wszystko byłoby ok, ale nie mogę teraz usunąć konta(xiaomi) z telefonu bez wcześniejszego zalogowania się do konta, którego już nie ma na serwerach miui.

Czy wie ktoś jak usunąć konto xiaomi z telefonu ? Cały czas wyskakuje popup o błędzie logowania.

p.s. wyłączyłem synchronizację na tym koncie i auto logowanie mimo wszystko miui potrzebuję się czasem zalogować ...

7 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano (edytowane)

Mam ten sam problem, napisałem 21 maja i do dziś zero odpowiedzi.

Może zbyt skomplikowaną treść napisałem.

Wyślę jeszcze raz krótkiego jak autor tematu :)

Dawno temu gdy miałem HTC Desire na porcie MIUI założyłem konto na podstawie nr telefonu, gdy kupiłem Mi2S założyłem na podstawie emaila i teraz nie mogę połączyć nr z aktualnym kontem Xiaomi bo pokazuje że nr telefonu jest przypisany do innego konta :/

siemanizacja Jak długo czekałeś na skasowanie?

Edytowane przez jordan87
  • 0
Opublikowano

Jordan87: byłem dokładnie w takiej samej sytuacji. Ja poradziłem sobie tak, ze zalogowalem sie na stare konto i przypisałem do niego tel. żony ;) Po tej operacji mogłem już przypisać swój numer do nowego konta. Dobrze mieć żonę ;)

Wysłane z mojego iPad przez Tapatalk

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...