Grzegorz93 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 (edytowane) Cześć. Od jakiegoś czasu mam problem z wbudowaną przeglądarką. Problem polega na tym że gdy próbuję zapisać obrazek przeglądarka crashuje się. Tak jest za każdym razem. Wyczyściłem cały telefon, zainstalowałem na nowo system i nie było problemu. Potem zainstalowałem aplikacje i problem znowu występuje. Nie mam pojęcia jaka to aplikacja bo to co podejrzewałem usunąłem a błąd dalej pozostał. W załączniku są błędy jakie mi wyskoczyły. Edytowane 8 Sierpnia 2016 przez Grzegorz93
Grzegorz93 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Zrobione, lecz nie pomogło.
Grzegorz93 Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2016 (edytowane) Problem rozwiązałem sam. Przejrzałem logi i chciałem sam coś z nich wywnioskować. Polegał on na starym pliku framework. Posiadałem wersję v83 i zaktualizowałem ją do v85. Edytowane 9 Sierpnia 2016 przez Grzegorz93
Nezumi Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi