dawiddd Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Telefon zakupiłem w piątek rano i od razu przelałem pieniądze. Wybrałem wysylke "seller shipping metod" za 17 dolarów, i dziwię się ze do tej pory telefon nie został wysłany, co świadczy ze na aliexpress jest nadal w kategorii "oczekawianie na przesłanie" Wy też tyle czekaliscie? Kupowałem u Goldwaya, z opinii innych ludzi to czytalem ze na nastepny dzien im wysłali
ahr Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Opublikowano 7 Sierpnia 2016 A Ty byłeś wczoraj w robocie, czy może masz k**wa weekend?
dawiddd Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Bez agresji Dziwiłem się bo, myślałem ze w chinach to robią w soboty i niedziele XD bo do tego zamówiłem etui i szkło przyszedł mi wczoraj email ze etui zostało wczoraj wysłane o 15, a dziś email o 10 rano ze własnie zostało wyslane szkło i się trochę zdziwiłem
tpawel Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Opublikowano 7 Sierpnia 2016 W Chinach to już dawno mają lepsze warunki pracy od nas. Jednym wyslą w jeden dzień, innym w tydzien. To są Chiny
giddy92 Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Ile tak mniej-więcej czeka się na paczkę od Goldwaya jak już wyśle paczkę?
r0bertt Opublikowano 1 Września 2016 Opublikowano 1 Września 2016 Raczej 8-15 dni, przeważnie koło 10 dni idzie...
Rekomendowane odpowiedzi