MrOwA Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Opublikowano 7 Sierpnia 2016 (edytowane) Cześć Od kilku dni jestem posiadaczem RN3P i wszystko raczej jakoś ogarnąłem poza powiadomieniami z Taptalka. Nijak o niczym nie informuje no chyba że go uruchomię. Czy tak tutaj jest? Edytowane 7 Sierpnia 2016 przez MrOwA
ahr Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Opublikowano 7 Sierpnia 2016 To chyba normalne, że nie uruchomiona aplikacja o niczym nie informuje... I posprawdzaj ustawienia powiadomień Tapatalka w Powiadomieniach i ustawieniach samej apki.
ZduneX25 Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Opublikowano 7 Sierpnia 2016 https://play.google.com/store/apps/details?id=pl.zdunex25.tutorial Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza.
MrOwA Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 7 Sierpnia 2016 1 godzinę temu, ahr napisał: To chyba normalne, że nie uruchomiona aplikacja o niczym nie informuje... I posprawdzaj ustawienia powiadomień Tapatalka w Powiadomieniach i ustawieniach samej apki. Na motoG2 nie uruchomiona aplikacja powiadami jak pojawi się nowa odpowiedź w moim temacie, itp. Tutaj też mam zaznaczone powiadomienia i nic nie wyskauje
Rekomendowane odpowiedzi