wiesiek3d Posted August 6, 2016 Share Posted August 6, 2016 (edited) Hej wiem ze tematów jest sporo ale w żadnym niema odpowiedzi/ Soft 6.8.4 Przykładowo mam wlaczone wifi i transmisje danych jednoczesnie i korzystam z wifi ale np zasieg sie stracil z wifi i telefon sam automatycznie powinien polaczyc sie z transmisja danych a tego nie robi.Nawet jak juz pozniej wifi wylacze to dalej sie nie laczy to trzeba telefon zrestartowac albo wlaczyc i wylaczyc tryb samolotowy wtedy dopiero transmisja dziala. Roaming mam wlaczony,oszczedzanie baterii wylaczone. Edited August 7, 2016 by wiesiek3d Link to comment Share on other sites More sharing options...
luki! Posted August 7, 2016 Share Posted August 7, 2016 Czytam po raz czwarty Twoją wypowiedź i nie jestem w stanie jej zrozumieć. Proszę napisz czytelniej o co chodzi dodając jaki masz soft. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wiesiek3d Posted August 7, 2016 Author Share Posted August 7, 2016 Poprawione Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts