arzal Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Koledzy, bardzo Was proszę o pomoc. Nabyłem Mi5 wersja MIUI Global 7.5 (stabilna). Moj problem polega na dzwonku przychodzącego powiadomienia od osoby dzwoniącej dzwięk narasta i nie wiem gdzie wyłączyć tą opcję. Jest to bardzo irytujące bo jak telefon dzwoni w biurze to wszyscy zwracają mi uwagę żebym ściszył dzwonek a ja nie moge tego zrobic bo nie moge wyszukać tego ustawienia Dziekuję, pozdrawiam
arzal Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Czy na prawdę nikt tu nie wie jak zmienia się ustawienia dzwonka ?
sp4ubw Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Są takie dwa przyciski z prawej strony obudowy, jeden z nich - dolny - pozwala ściszyć sygnał dzwonka.
arzal Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Dziękuję sp4ubw ale nie o to mi chodziło gdzieś w ustawieniach (opcjach) musi być możliwość wyłączenia narastającego sygnału przychodzącego.Miałem ją wcześniej w Mi3 niestety w Mi5 nie mogę nigdzie znaleźć
ahr Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Opublikowano 7 Sierpnia 2016 A jest opcja włączenia? Może masz dzwonek narastający i głośność na maxa, zmień dzwonek i po problemie.
arzal Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Własnie zmieniam dzwonki i nic z tego wszystkie są narastające i brak opcji wyłączenia tego. Jak telefon leży na biurku i mnie tam własnie nie ma to mam wielki kłopot bo dzwonek ryczy na całe pomieszczenie
Rekomendowane odpowiedzi