Piotrek K. Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 (edytowane) Przepraszam jeśli będę denerwował ludzi którzy czytali już wypociny takich zielonych jak ja.... Kupił XIAOMI i nie wiem co zrobić żeby gadać do niego i żeby pisał SMS, żeby wgadywać do nawigacji adresy itp. Ktoś coś pomoże? Kupiłem sprzęt kilka dni temu - Android 5.1.1 LMY47V, MIUI Global 7.3 7.3.2.0., baza android LMY47V. Czy ltoś mógłby łopatologicznie dopomóc poszukującego oświecenia w tym temacie czyli mnie? Dziękuje za szybką odpowiedź Edytowane 4 Sierpnia 2016 przez Piotrek K.
primek Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 @Piotrek K. Chodzi ci o Google Now i OK Google? Znajdziesz to w: Ustawienia Google -> Wyszukiwarka i Google Now -> Wyszuiwanie głosowe Jako język główny polecam ustawić angielski a polski jako drugi, działa wtedy więcej komend
ZduneX25 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Najpierw to polski rom musi mieć by w ogóle były usługi google.
Nezumi Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza.
Piotrek K. Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2016 nie wiem jak zmienić temat 1 godzinę temu, ZduneX25 napisał: Najpierw to polski rom musi mieć by w ogóle były usługi google. Czyli muszę zgłosić prośbę o odblokowanie gdzieś, odblokować ... i co dalej? Jak sprawdzić jaki mam rom? czy jest jakaś inna procedura zmiany - wgrania romu?
primek Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 @Piotrek K. Przepisz dokładnie co jest napisane w Ustawienia -> Informacje o telefonie -> Wersja MIUI albo wklej screenshota tego ekranu.
Piotrek K. Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2016 MIUI Global 7.3 (stabilna) 7.3.2.0.0 (LH0CNDD)
primek Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Jakiś syfny rom, wgraj miflashem oficjalnego globala i będziesz miał język polski, usługi google i razem z nimi polecenia głosowe.
Piotrek K. Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2016 jak wgrać jakiś NORMALNY ROM? Skąd wziąć miflash? I jaki ROM jest OK?
luki! Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Odpowiedzi na Twoje pytanie jak zmienić rom znajdziesz na forum w Tutoriale
Rekomendowane odpowiedzi