Grinder Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Witam serdecznie, mam problem z nowo nabytym telefonem Xiaomi Redmi Note 3 Pro, otóż przy dodawaniu nowego kontaktu, nie mam możliwości zapisania go na karcie SIM, istnieją tylko 2 możliwości: Telefon, lokalnie niesynchronizowany oraz konto google. W jaki sposób móc zapisywać kontakty na SIM oraz jak synchronizować ten telefon("Telefon, lokalnie, niesynchronizowany"). Proszę o odpowiedzi i sugestie, pozdrawiam!
Zexon72 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 W XXI wieku smartfony nie specjalnie pozwalają na zapis kontaktów w archaicznej formie na karcie SIM. Wielu operatorów w Europie i nie tylko maja os kilku lat karty bez pamięci na kontakty. W MIUI nie znalazłem opcji bezpośredniego zapisu na SIM - tylko opcja zapisz w koncie lokalnym i dopiero kopia na SIM. 1
ahr Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Jak się w opcjach zarządzania kontaktami zaznaczy "pokaż kontakty na SIM", to wtedy pojawia się możliwość wyboru karty sim jako miejsca zapisu kontaktu. 2
Rekomendowane odpowiedzi