roger-tlen Posted August 3, 2016 Share Posted August 3, 2016 Witam, wczoraj kupilem redmi 3 i tak jestem zielony i autetntycznie stawiam % jak ktos pomoze , bo miałbym kilka pytań, mianowicie. 1. czy jezeli mam polskie menu system miui 7.1.3.0. tzn ze mam odblokowany bootloader? 2. po kliknieciu z zakladke pobierz stabilne wersje miui 7.5 jest tam dosc duzo wersji m.in 7.5.1 7.5.2 itd. która najlepiej wybrac i jakie są roznice midzy nimi ? 3. jezeli jest mozliwosc to czy moge aktualizowac to przez ''zainstaluj aktualizacje z pliku zip'' bo kurde tych wersji twrp tez jest duzo i nie wiem jaka wybrac. 4 miui 8 nie ma jeszcze stabilnych wersji pl tak ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FromWP Posted August 3, 2016 Share Posted August 3, 2016 1. Nie, masz zablokowany bl. 2. Niczego nie zainstalujesz przez updater na ten rom. 3.Nie to też nie zadziała na tym romie. 4. Jeszcze nie ma ale to nie znaczy, że wersje Miui 8 są niestabilne, one są rozwojowe, ale bywają stabilniejsze od niektórych stabilnych miui7. Na początek poczytaj poradnik instalacji romu miflashem.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jarekm95 Posted August 3, 2016 Share Posted August 3, 2016 1 nie 2 tu w każdym temacie masz changelogi https://xiaomi.eu/community/forums/miui-weekly-rom-releases.103/ 3 z tego romu co aktualnie masz raczej nie 4 na to wygląda Ze swoich spostrzeżeń powiem że wersje stable wczale nie zawsze są stable i polecałbym ci wgrać deva xiaomi.eu miui8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZduneX25 Posted August 3, 2016 Share Posted August 3, 2016 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts