piotr.geekbuying Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Opublikowano 1 Sierpnia 2016 (edytowane) Hej! Ceny MiBand'a 2 topnieją. Ostatnio pewien sklep rzucił szybką ofertę za 32$, "my" oferujemy stałą cenę 36$. Przypomnę, co takiego oferuje MiBand 2? Wyświetlacz 0.42" OLED z dotykowym przyciskiem: Podgląd czasu, ilości kroków, aktywności serca, tętno Sprytne wybudzanie ekranu - jak w poprzedniej wersji, spójrz na ekranik typowym zegarkowym ruchem żeby go wybudzić. Pozwala to oszczędzać baterię. Tętnomierz: optyczny sensor zmierzy Twoje tętno oraz zapisze w aplikacji Fitness Tracker : poprawiony i ulepszony algorytm zliczania kroków i dystansu, a nawet i trasy bez użycia prądożernego GPSa! Leniometr: Miband 2 automatycznie przypomni Ci, że się zasiedziałeś i powinieneś iść na spacer lub zrobić gimnastykę Sleep Tracker: Analiza snu, inteligentne wybudzanie ze snu - to, co już znamy z 1/1s, z poprawkami Silent alarm: Alarm wibracyjny dobrze wyczuwalny na nadgrastku da znać o powiadomieniach i połączeniach Długi czas czuwania: Xiaomi mi band 2 wytrzyma 20 dni użytkowania (dla porównania, o jedynce pisali 30 dni, podczas gdy moja jedynka wytrzymuje 60 dni) Odblokowywanie telefonu: bardzo wygodna funkcja odblokowywania telefonu na Androidku 5+. Telefon po wyłączeniu ekranu nie blokuje się, jeśli w pobliżu jest nasza opaska. W przeciwnym wypadku trzeba standardowo narysować wzorek lub podać hasło. 2nd gen Bluetooth 4.0 standardowo znany z poprzednich wersji IP67 Class Water Resistance: Nie trzeba zdejmować opaski do kąpieli czy mycia rąk Edit: O ile mnie pamięć nie myli, zwolnienie z VATu ma zastosowanie, w skrócie ujmując, do produktów o wartości niższej niż 22€. MiBand2 się nie łapie i może zostać oVATowany. ______________ A gdyby ktoś potrzebował telefonu do polecam Xiaomi Redmi 3s w podstawowym wariancie, zupełnie wystarczającym do użytkowania. Jakie są istotne różnice pomiędzy 3s'em a popularnym Note 3? Wyświetlacz 5" zamiast 5.5" z rozdzielczością HD zamiast FHD Procesor Qualcomm Snapdragon 430 zamiast Qualcomm Snapdragon 650 Aparat 13 mpx zamiast 16 mpx Telefon w cenie 120$. A po porównanie cen zapraszam na kimovil: KIMOVIL Edytowane 2 Sierpnia 2016 przez piotr.geekbuying
homman Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 (edytowane) PRZESTAŃ REKLAMOWAĆ COŚ CO NIE JEST PROMOCJĄ. I zrozum że jak można kupić za 32 akcesorium to ktoś kupi za 32. CHYBA ŻE MA PUNKTY U WAS CZY NA GB np. identyczna cena jest w gearbescie chociażby. Albo przestań sobie wmawiać że jesteście tani. http://www.geekbuying.com/item/Original-Xiaomi-Mi-Band-2-Smart-Bracelet-for-Android-iOS---Black-366206.html?utm_source=newsletter&utm_medium=EDM&utm_content=&utm_campaign=DMWEB_Holiday_20160802 Edytowane 2 Sierpnia 2016 przez homman
Acid Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 @homman weź powstrzymaj się ok? Jeśli dla nich jest to promocja to czemu się czepiasz? Każdy znajdzie sobie sam najlepszą ofertę. Tracisz coś że ktoś kupi coś w jakimś sklepie? Masz w tym interes? Raczej nie to zostaw temat. Z Mi5 Pro 2
piotr.geekbuying Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 2 Sierpnia 2016 @homman, a to można jeszcze kupić za 32 w tamtym sklepie? O ile widzę promocja się skończyła. Gearbesta nie sprawdzam, mają jeszcze gorsze "triki" cenowe niż Geek. O, ale sprawdziłem jeszcze dziś: Oppomart 37: http://www.oppomart.com/xiaomi-mi-band-2.html/ Gearbest 40: http://m.gearbest.com/smart-watches/pp_362705.html Everbuing 41: http://m.everbuying.net/product1175977.html Dalej mi się nie chce sprawdzać, wczoraj już to robiłem. Oczywiście czekamy na Twoją odpowiedź, że "goldway ma to taniej i bez VAT!!1one", jest bowiem nieodłącznym elementem większości wątków tutaj.
homman Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 za 40$ nie dostaniesz vat... na polecenie acida zostawiam spamuj ile chcesz.
piotr.geekbuying Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Mordeczki, jeśli ktoś jest zainteresowany dokupieniem za jednym zamachem folii do swojego Banda 2, bo ów nie posiada szkła hartowanego, polecam taki zestaw: Za 4$ dopłaty dostaniemy dodatkową, zieloną opaskę oraz dwie folie na ekranik. I tak, dotyczy to tylko zielonej opaski, bo edytor jest łosiem i innych kolorów nie poprawił.
Elisek Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Z chęcią kupie Mibanda 2 jak dacie normalną cene. 36 to nic nowego, bo takich ofert na ali jest od cholery, a jeszcze ostatnio bylo promo po 30, wiec zejdzccie do 33 i mozna rozmawiac
gramacz Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Opublikowano 6 Sierpnia 2016 (edytowane) Jeżeli komuś zależy na tanim miBand 2, to można go kupić za 30.39$! z kuponem Chalazon, ale z GA za 28,87$ lub 23.87$ jeżeli ktoś się dopiero zarejestruje. http://telchina.pl/banggood-com-kupony-znizkowe-t29439.html Edytowane 6 Sierpnia 2016 przez gramacz
piotr.geekbuying Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 6 Sierpnia 2016 @gramacz miałeś na myśli raczej (zaznacz myszką obok) Chollazos 1
piotr.geekbuying Opublikowano 26 Września 2016 Autor Opublikowano 26 Września 2016 Zgodnie z przewidywaniami sprzed miesiąca - zbijamy cenę. Teraz regularnie MiBand2 do wzięcia jest za mniej niż 30$
r0bertt Opublikowano 29 Września 2016 Opublikowano 29 Września 2016 @piotr.geekbuying szykujecie jakieś promocję na Mibanda2 w najbliższym czasie?
piotr.geekbuying Opublikowano 29 Września 2016 Autor Opublikowano 29 Września 2016 @up, Mało, czy więcej?
r0bertt Opublikowano 30 Września 2016 Opublikowano 30 Września 2016 14 godzin temu, piotr.geekbuying napisał: @up, Mało, czy więcej? Zawsze mogłoby być lepiej, tak liczę, że niebawem będzie gdzieś w okolicach 25$... pytanie jeszcze czym się różni ten podstawowy od official global version o kilka $ droższy?
piotr.geekbuying Opublikowano 30 Września 2016 Autor Opublikowano 30 Września 2016 Właściwie to niczym. Dostajesz instrukcje w angielskim + certyfikat na opakowaniu CE (china export hehehehehehl
r0bertt Opublikowano 30 Września 2016 Opublikowano 30 Września 2016 5 godzin temu, piotr.geekbuying napisał: Właściwie to niczym. Dostajesz instrukcje w angielskim + certyfikat na opakowaniu CE (china export hehehehehehl Tak też doczytałem, a co do ceny to jedna ze stronek obecnie sprzedaje MiBanda2 za trochę ponad 18 GBP co daje około 92-93 zł, jesteście w stanie zrobić podobną promocję, albo dać konkurencyjną cenę?
piotr.geekbuying Opublikowano 1 Października 2016 Autor Opublikowano 1 Października 2016 Rzuć linka! Zobaczymy, czy chcą się bić. jak wspomniałem, a nie powinienem, wcześniej - zejdzie do 25$, ale dopiero "na dniach". 1
piotr.geekbuying Opublikowano 10 Października 2016 Autor Opublikowano 10 Października 2016 Jakie macie opaski? Klasyczny, elegancki czarny? Czy może fantazyjny niebieski? Pochwalcie się! Jeśli widzicie gdzieś niższą cenę - dajcie znać! Btw. wciąż czekamy na 25. :/
Rekomendowane odpowiedzi