BartNH Posted August 1, 2016 Share Posted August 1, 2016 Witam. Posiadam Redmi 3s i mam pytanie U was tez tak jest ze przy połączeniu przez WiFi jest jednocześnie włączona transmisja danych? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jarekm95 Posted August 1, 2016 Share Posted August 1, 2016 No a czemu miałaby być wyłączona? Możesz sam sobie wyłączyć. Jak masz wifi i transmisje to dane ciągnie przez wifi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BartNH Posted August 1, 2016 Author Share Posted August 1, 2016 Poprzednio małem windows Phone 10 i tam po połączeniu sie z siecią wifi znikało logo transmisji danych stąd moje pytanie. Ale skoro ciągnie z wifi to temat do zamknięcia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid Posted August 1, 2016 Share Posted August 1, 2016 Przecież tu też znika. Przy połączeniu z WiFi ikona dwóch strzałek zastępowana jest ikoną WiFi. Z Mi5 Pro Link to comment Share on other sites More sharing options...
cukru Posted August 30, 2016 Share Posted August 30, 2016 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts