Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam. Mam zamiar kupić Mi4c (lub Mi4 - wciąż nie mogę się zdecydować :-D), jednak nie wiem, w stronę którego sklepu najlepiej się udać. Zależy mi przede wszystkim na gwarancji (najlepiej 2-letnia + serwis w Polsce) i w miarę szybkiej dostawie.

Edytowane przez krystian0120
Opublikowano

Magazyn w Czechach to już przeszłość. Dwa lata gwarancji to ibg jeśli chodzi o zagraniczne sklepy, masz tam też ubezpieczenie od vatu.

Opublikowano
Magazyn w Czechach to już przeszłość. Dwa lata gwarancji to ibg jeśli chodzi o zagraniczne sklepy, masz tam też ubezpieczenie od vatu.

Dokładnie, idzie normalnie z Chin, do tego kurierem więc VAT prawie pewien

Opublikowano

Ja dziś właśnie odebrałem swojego mi4c z Chin i jestem bardzo zadowolony jak za takie Pieniążki!!!:)

Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Witam

Czy częstotliwości 4g/LTE tego na BG http://www.banggood.com/XIAOMI-Mi4C-5-inch-4G-LTE-2GB-RAM-16GB-Snapdragon-808-Hexa-core-Smartphone-p-1001359.html

będą działać w Polsce? Jeśli tak, zamierzam go kupić.

U Goldiego nie widzę obecnie - ponadto musi być żółty, bo to dla dziewczyny będzie urządzenie.

3G: WCDMA 850/900/1900/2100MHz
       TD-SCDMA B34/39
       CDMA 2000 bands BC0 / BC1
4G: FDD-LTE B1/3/7
       TDD-LTE B38/39/40/41

Pozdrawiam

Edytowane przez tiuro
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Chciałbym się podłączyć do tematu. Jestem zdecydowany na zakup Mi4c, pytanie tylko jaki sklep jest najlepszy? Na ten moment mialem juz zamowic na https://www.ibuygou.com/p-xiaomi-mi4c-qualcomm-snapdragon-808-hexa-core-18ghz-2gb-ram-16gb-rom-7080.html ze wzgledu na gwarancje realizowana w europie oraz ubezpieczenie od naliczenia VATu. Ktoś może sie wypowiedziec czy jest lepszy sklep do zakupu tego telefonu?

Opublikowano (edytowane)

A ile trzeba czekać na dostawę i jak wygląda sprawa z gwarancją?

EDIT: Dostawa widze 27-38 dni, lepiej wziąć DHLem podejrzewam bo jest 8-15 dni?

EDIT2: Chce wziąć to  goo.gl/l5xOxK  kolor czarny, standardowa opcja 106 euro, opcja z oryginalnym protective case 118 euro(warto wziac ten protective case?), do tego przesylka DHL 10 euro, czyli lacznie 116 lub 128 euro.

Edytowane przez Glorn
Opublikowano (edytowane)

1 godzinę temu, Glorn napisał:

?

Maksymalnie do 15 dni. Wystarczy poszukać na forum a nie czekać na gotowe. I po co te znaki zapytania to nie komórka, że można sobie co chwilę pytajniki stawiać?!

Edytowane przez kamilo23
Opublikowano (edytowane)
20 minut temu, gagatek napisał:

Kumam;) a tak btw. Przy jakiej wysyłce jest zwrot VAT i jak to się odbywa?

Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka

Na ibuy jest ubezpieczenie od Vat-u.A w przypadku Ali to wybierasz przesyłkę sellers shiping method=eu express czyli wysyłka z Europy w uproszczeniu czyli tzw. gwarancja braku opłat celnych.

Edytowane przez kamilo23
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...