Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W planie mam kupić opaskę z dobrze działającym Inteligentnym  budzikiem ,wpadł mi w oko Xiaomi Mi Band 2, niestety aplikacja mi fit nie posiada takiej funkcji , może ktoś testował z nie oficjalnymi aplikacjami typu  Mi Band Notify & Fitness i może powiedzieć coś na temat, ewent. może polecacie inne urządzenie ?

Opublikowano

Hej,

sam jestem fascynatem wszystkich programow nagrywajacych sen itp. Ogolnie Mi band jest jeszcze niekompatybilny z najlepszym z programow - Sleep as android. I jest troche szkoda, bo ten program nagrywa wszystko i faktycznie budzi w idealnym momencie. W Mi fit jest opcja alarmu i faktycznie dziala, ale.... sila wibracji na nadgastku jest tak slaba ze nie czuc teggo i juz bym pare razy zaspal, wiec nie moge polecic. 

Mi band notify nie mam, ale kupilem mi band tools i tez dziala spoko, ale chyba nie ma wiekszej ilosci funkcji fitness. 

Opublikowano
6 godzin temu, didny napisał:

Hej,

sam jestem fascynatem wszystkich programow nagrywajacych sen itp. Ogolnie Mi band jest jeszcze niekompatybilny z najlepszym z programow - Sleep as android. I jest troche szkoda, bo ten program nagrywa wszystko i faktycznie budzi w idealnym momencie. W Mi fit jest opcja alarmu i faktycznie dziala, ale.... sila wibracji na nadgastku jest tak slaba ze nie czuc teggo i juz bym pare razy zaspal, wiec nie moge polecic. 

Mi band notify nie mam, ale kupilem mi band tools i tez dziala spoko, ale chyba nie ma wiekszej ilosci funkcji fitness. 

Na prawdę ta aplikacja działa tak fajnie?

Na pierwszą zmianę w pracy budzę się zwykłym budzikiem 5:45 i jest kiepsko przeważnie.

Uważasz, że ta aplikacja mi pomoże?

Opublikowano

Pomoże lądować telefon co noc :P ale całkiem serio to tak aplikacja ma bardzo duże grono zadowolonych userów. Ja wstaję 3:20 i MiBand daje radę mnie obudzić, może 2 razy bym nie wstał, ale mam awaryjny budzik w telefonie dodany.

Opublikowano
8 godzin temu, didny napisał:

Hej,

Mam zarowno mi band notify jak i mi band tools i polecam to drugie. A tak w ogóle sleep better with runtastic jest lepsze od sleep as android

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...