warkaladler Opublikowano 19 Lipca 2016 Opublikowano 19 Lipca 2016 W planie mam kupić opaskę z dobrze działającym Inteligentnym budzikiem ,wpadł mi w oko Xiaomi Mi Band 2, niestety aplikacja mi fit nie posiada takiej funkcji , może ktoś testował z nie oficjalnymi aplikacjami typu Mi Band Notify & Fitness i może powiedzieć coś na temat, ewent. może polecacie inne urządzenie ?
didny Opublikowano 20 Lipca 2016 Opublikowano 20 Lipca 2016 Hej, sam jestem fascynatem wszystkich programow nagrywajacych sen itp. Ogolnie Mi band jest jeszcze niekompatybilny z najlepszym z programow - Sleep as android. I jest troche szkoda, bo ten program nagrywa wszystko i faktycznie budzi w idealnym momencie. W Mi fit jest opcja alarmu i faktycznie dziala, ale.... sila wibracji na nadgastku jest tak slaba ze nie czuc teggo i juz bym pare razy zaspal, wiec nie moge polecic. Mi band notify nie mam, ale kupilem mi band tools i tez dziala spoko, ale chyba nie ma wiekszej ilosci funkcji fitness.
ZduneX25 Opublikowano 20 Lipca 2016 Opublikowano 20 Lipca 2016 Wibracja MiBand2 zjada wibrację zwykłego MiBand.
Endriu Opublikowano 20 Lipca 2016 Opublikowano 20 Lipca 2016 6 godzin temu, didny napisał: Hej, sam jestem fascynatem wszystkich programow nagrywajacych sen itp. Ogolnie Mi band jest jeszcze niekompatybilny z najlepszym z programow - Sleep as android. I jest troche szkoda, bo ten program nagrywa wszystko i faktycznie budzi w idealnym momencie. W Mi fit jest opcja alarmu i faktycznie dziala, ale.... sila wibracji na nadgastku jest tak slaba ze nie czuc teggo i juz bym pare razy zaspal, wiec nie moge polecic. Mi band notify nie mam, ale kupilem mi band tools i tez dziala spoko, ale chyba nie ma wiekszej ilosci funkcji fitness. Na prawdę ta aplikacja działa tak fajnie? Na pierwszą zmianę w pracy budzę się zwykłym budzikiem 5:45 i jest kiepsko przeważnie. Uważasz, że ta aplikacja mi pomoże?
ZduneX25 Opublikowano 20 Lipca 2016 Opublikowano 20 Lipca 2016 Pomoże lądować telefon co noc ale całkiem serio to tak aplikacja ma bardzo duże grono zadowolonych userów. Ja wstaję 3:20 i MiBand daje radę mnie obudzić, może 2 razy bym nie wstał, ale mam awaryjny budzik w telefonie dodany.
xxmati96xx Opublikowano 20 Lipca 2016 Opublikowano 20 Lipca 2016 8 godzin temu, didny napisał: Hej, sam jestem fascynatem wszystkich programow nagrywajacych sen itp. Ogolnie Mi band jest jeszcze niekompatybilny z najlepszym z programow - Sleep as android. I jest troche szkoda, bo ten program nagrywa wszystko i faktycznie budzi w idealnym momencie. W Mi fit jest opcja alarmu i faktycznie dziala, ale.... sila wibracji na nadgastku jest tak slaba ze nie czuc teggo i juz bym pare razy zaspal, wiec nie moge polecic. Mi band notify nie mam, ale kupilem mi band tools i tez dziala spoko, ale chyba nie ma wiekszej ilosci funkcji fitness. Mam zarowno mi band notify jak i mi band tools i polecam to drugie. A tak w ogóle sleep better with runtastic jest lepsze od sleep as android
Rekomendowane odpowiedzi