Skocz do zawartości
  • 0

Stock vs MIUI Polska - korzystanie

Pytanie

Opublikowano

Witam, chciałbym się dowiedzieć, czym różni się Wasz rom od stockowego. Ale nie w kontekście języka. Preferuję język angielski. Chodzi mi raczej o usprawnienia, jakie wprowadziliście, a które nie wynikają z języka. Powiedzmy, jak polecilibyście go Anglikowi? :)

14 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano

Komfort, praktycznosc, design, wydajnosc jest 1 klasa tylko w przypadku weekly update czasem trafi się jakąś wada.

Wysłane z mojego MI 2A przy użyciu Tapatalka

• 0
Opublikowano

No tak, czy tego w pewnym sensie nie ma też w stocku? Zastanawiam się czy jest aż tak duża różnica między romami, żeby się przerzucać na polski.

• 0
Opublikowano

Można sobie zainstalować. Zbyt wiele czasu to nie wymaga i samemu stwierdzić, albo mieć bardzo rozbudowaną wyobraźnię.

Wysłane z mojego MI 2A przy użyciu Tapatalka

• 0
Opublikowano

Wiui to nawet nie biorę pod uwagę. Czytałem te posty i nie chcę romu od gościa co dodaje skrypty bez zastanowienia czy jest taki sens. Co do dwóch systemów, to przypadkiem jeden z nich nie ma służyć za pewniaka jak coś się psuje? Czy wtedy jak oba systemy zawiodą, będę miał szansę na odzyskanie telefonu?

Sent from my MI 2S using Tapatalk

• 0
Opublikowano

To jest MIUI powstały na bazie innego urządzenia. Porty nie są wspierane bezpośrednio przez MIUI, tylko robi je pojedynczy developer.

Wysłane z Xiaomi MI 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...