lechootek Opublikowano 15 Lipca 2016 Opublikowano 15 Lipca 2016 Mam problem, nie mogę zainstalować wersji MIUI z polskim językiem. AKtualnie mam wersję chińską rozwojową i musiałem doisntalować nakładkę pozwalającą na instalację aplikacji Google'a. No i fajnie, ale wszystkie kontakty, które mam zsynchronizowane z Google zniknęły. Próba instalacji MIUI z Waszej strony kończy się fiaskiem weryfikacyjnym update'u. Oczywiście nie ma root'a. Próbowałem już wszystkich sposobów jakie podawaliście na rootowanie i nic - komunikat był, że telefon nie musi być rootowany. Juz totalnie zgłupiamłem. Może jakieś rady? System po angielsku i aplikacje chińskie przeżyję, ale brak listy kontaktów już dobija.
Tomaszek1999 Opublikowano 15 Lipca 2016 Opublikowano 15 Lipca 2016 2 minuty temu, lechootek napisał: Mam problem, nie mogę zainstalować wersji MIUI z polskim językiem. AKtualnie mam wersję chińską rozwojową i musiałem doisntalować nakładkę pozwalającą na instalację aplikacji Google'a. No i fajnie, ale wszystkie kontakty, które mam zsynchronizowane z Google zniknęły. Próba instalacji MIUI z Waszej strony kończy się fiaskiem weryfikacyjnym update'u. Oczywiście nie ma root'a. Próbowałem już wszystkich sposobów jakie podawaliście na rootowanie i nic - komunikat był, że telefon nie musi być rootowany. Juz totalnie zgłupiamłem. Może jakieś rady? System po angielsku i aplikacje chińskie przeżyję, ale brak listy kontaktów już dobija. Jaki telefon? Jaki soft obecnie? Czy masz zablokowany bootloader?
lechootek Opublikowano 15 Lipca 2016 Autor Opublikowano 15 Lipca 2016 No tak, zapomniałem dodać: Mi 4 C, MIUI 8 6.7.14 Beta Bootloader odpala, ale aplikacja na kompie krzyczy, że no root needed.
Acid Opublikowano 15 Lipca 2016 Opublikowano 15 Lipca 2016 Krótko: masz zablokowany bootloader. Albo odblokujesz z pozwoleniem Xiaomi albo bez z pomocą forum lub MiCenter (odpłatnie). Z Mi5 Pro
lechootek Opublikowano 15 Lipca 2016 Autor Opublikowano 15 Lipca 2016 Pozwolenie Xiaomi mam, ale coś dalej nie bangla.
ahr Opublikowano 15 Lipca 2016 Opublikowano 15 Lipca 2016 Skoro się nie wie co się chce zrobić, to ma prawo nie działać...
Rekomendowane odpowiedzi