tobexor Opublikowano 15 Lipca 2016 Opublikowano 15 Lipca 2016 (edytowane) Witam chce zainstalować MIUI polska tylko mam kilka pytań. 1.Nie jestem pewny czy już nie mam polskiej wersji.W aktualizacji pisze mi MIUI 7 polska wersja 7.0.99.99 wersja stabilna.Wkurzają mnie reklamy i ciągle się coś instaluje więc to chyba nie jest wasz os 2.nie wiem który rom dokłądnie mam pobrać gdyż mój telefon to wersja prime z 32gb pamięci a wszędzie są romy tylko do zwykłego Note'a Powinienem chyba pobrać hermes ? Już nie pytam o ryzyko uszkodzenia tel bo wiem że taki istnieje i nie robie tego pierwszy raz tylko że zawsze robiłem do na samsungach a to już całkiem inna sprawa. Przy instalacji będę się kierował https://miuipolska.pl/instalacja-miui-mi-note-promi4i/ tym poradnikiem dobry wybrałem ? (pisze tu także że dla redmi note 2 używać metody nr 2 czy w prime też muszę użyć metody nr 2 Pytam tak dla pewności z góry dziękuje za wszelką pomoc. pobrałem chińskie dev aby zainstalować flashify potem recovery a jako najnowsze miui polska pobrałem xiaomi.eu_multi_HMNote2_6.7.14_v8-5.0.zip dobry plik wybrałem ? Edytowane 15 Lipca 2016 przez tobexor
Acid Opublikowano 15 Lipca 2016 Opublikowano 15 Lipca 2016 Nie ważne czy Prime czy Ultimate czy Pro. Masz Note 2 czyli hermes. I nie masz miuipolska tylko syf. Stąd reklamy. Z Mi5 Pro
tobexor Opublikowano 15 Lipca 2016 Autor Opublikowano 15 Lipca 2016 Dzięki za odpowiedź a dobry plik wybrałem i czy mogę zainstalować twrp 3.0 czyli te najnowsze ?
Acid Opublikowano 15 Lipca 2016 Opublikowano 15 Lipca 2016 Możesz nowsze twrp. Byle hermes. Z Mi5 Pro
ZduneX25 Opublikowano 15 Lipca 2016 Opublikowano 15 Lipca 2016 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi