Jonywalker Opublikowano 15 Lipca 2016 Opublikowano 15 Lipca 2016 Mam problem. Nie wiem jak zmienić ikony na wlasne. Wchodzę w motywy>ludzik>własne>ikony>lokalnie - i tam mam tylko 3 ikony do wyboru. Gdzie mogę znaleśc wiekszą ilość ? | W innych zakładkach (botanimacja,sms,ekran startowy itd) mam podobnie
0 ahr Opublikowano 15 Lipca 2016 Opublikowano 15 Lipca 2016 Są dwie opcje: albo wcześniej w aplikacji motywy pobierasz sobie tematy i korzystasz z ich lokalnej kopii. Albo opcja druga: na górze po prawej masz ikonkę lupy, nie bój się, użyj...
0 Jonywalker Opublikowano 15 Lipca 2016 Autor Opublikowano 15 Lipca 2016 12 minut temu, ahr napisał: Są dwie opcje: albo wcześniej w aplikacji motywy pobierasz sobie tematy i korzystasz z ich lokalnej kopii. Albo opcja druga: na górze po prawej masz ikonkę lupy, nie bój się, użyj... Czyli musze pobrać kilka motywów, żeby wybierac sobie ikony (tylko z tych pobranych)? Myślałem, że jest jakiś globalnyy zbiór tych ikonek, bo juz dawno tam nie wchodziłem i nie pamiętam jak to kiedyś ustawiałem
0 ZduneX25 Opublikowano 15 Lipca 2016 Opublikowano 15 Lipca 2016 Kiedyś każda kategoria miała zakładkę online teraz tak nie jest, najpierw pobierasz, potem miksujesz.
0 Oxilles17 Opublikowano 17 Lipca 2016 Opublikowano 17 Lipca 2016 A jest jakaś szansa na powrót do starej wersji? Bo miksowanie motywów i tak jest jednym z dodatków do systemu od xiaomi.eu, nieprawdaż?
Pytanie
Jonywalker
Mam problem. Nie wiem jak zmienić ikony na wlasne.

Wchodzę w motywy>ludzik>własne>ikony>lokalnie - i tam mam tylko 3 ikony do wyboru. Gdzie mogę znaleśc wiekszą ilość ? |
W innych zakładkach (botanimacja,sms,ekran startowy itd) mam podobnie
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi