Lalo Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 Jak zainstalowac rom? Zmienilem nazwe na update.zip w mirecovery nie chce go zainstalowac rowniez poprzez updater nie chce... Pomocy bo chinskich buildow nie chce
ZduneX25 Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 Tu: http://miuipolska.pl/instalacja-xiaomi/
Lalo Posted November 15, 2013 Author Posted November 15, 2013 Przez recovery nie da rady. Probowalem przez updater lecz wlaczylem 1 rom i mi wykasowalo plik z miuipolskaromem wiec jak przyjade dp domu przelacze na 2 system i sprobuje przez update
Acid Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 Tylko nie mów, że tego MI-2A też masz z aliexpress...
Lalo Posted November 15, 2013 Author Posted November 15, 2013 Jest oryginalny jest z ali tylko ze mam stable rom i nie mam roota, Miui recovery mam, updater mam, logo eleganckie, pudelko oryginalne, rom sie uaktualnia. Ale musze wgrac development rom 40 dolarow taniej niz na ibuygou
Acid Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 Ok skoro masz MIUIRecovery dokładnie jak w instrukcji to masz oryginał. Hm pobrałeś rom taurus? I co wyskakuje po instalacji w Updater? Nie trzeba zmieniać nazwy pliku jak instalujesz z Updatera.
Lalo Posted November 16, 2013 Author Posted November 16, 2013 Czy błedy przy instalacji romow to standard ? przy aktualizacji przez updater wyskoczyl blad ze rom w pelni sie nie zainstalowal ale niby odpala, w recovery w ogole nie moge zainstalowac romu. moze to ma zwiazek z tymi polaczeniami na facebooku? ________________ Facebook i GG wina ostatnich 2 update. Obczytalem cały internet i nie ma żadnego rozwiązania Multi lang z xiaomi.en instaluje się prawidłowo. Zamykam (temat wyczerpany)
Recommended Posts