Gość Opublikowano 11 Lipca 2016 Opublikowano 11 Lipca 2016 Witam Obecnie mam na Mi2S wersję MIUI 4.2.21 z wersją Androida 4.1.1... Zależy mi na tym, żeby mieć wersję Androida 4.4, żeby działały mi niektóre aplikacje. Potrzebuję waszej pomocy, jaki system wybrać? Pytam bo nie chcę żeby to był pierwszy lepszy, chciałbym też by był podobnie ładnie zoptymalizowany pod względem długości trzymania baterii jak obecny (mam na myśli np tryb oszczędny ,którego nie ma w późniejszych wersjach miui) Macie jakieś doświadczenia?
ZduneX25 Opublikowano 12 Lipca 2016 Opublikowano 12 Lipca 2016 Nie ma 4.4 na Mi2s. Od razu był skok na lillipopa.
Gość Opublikowano 12 Lipca 2016 Opublikowano 12 Lipca 2016 No dobra mój błąd, miałem na myśli 4.4.4 lub wyższe, nie ograniczam sie tylko do KK. Może teraz ktoś będzie umiał pomóc wskazać ciekawą i zoptymalizowaną wersję? (oszczędność baterii)
preston2009 Opublikowano 12 Lipca 2016 Opublikowano 12 Lipca 2016 Było kilka wydań (3-4 widziałem na xda, albo to było smiui/wiui) na KK ale tak krótko, że chyba nie dopracowali go. Na pewno aparat szwankował. Jeśli chodzi o baterię to chyba tylko 4.1 i to też nie mam dobrej wersji. Najnowszych nie polecę bo nie mam czasu testować.
Rekomendowane odpowiedzi