vienio999 Opublikowano 9 Lipca 2016 Opublikowano 9 Lipca 2016 (edytowane) Witam, po najnowszej aktualizacji OTA w niektórych miejscach w systemie nie pokazuje mi polskich znaków (screen), np w chromie pokazuje normalnie, na facebooku też ale np linki w facebooku już nie wyświetlają polskich znaków, w filmach z napisami też ich brak, ale np w smsach już działa..... W niektórych miejscach w systemie działa w niektórych nie proszę o pomoc. Zmiana czcionki nie pomaga, reinstalacja aplikacji też a all wipe nie wchodzi w gre Edytowane 9 Lipca 2016 przez vienio999
Acid Opublikowano 9 Lipca 2016 Opublikowano 9 Lipca 2016 No ale wiesz, że masz chinola i idziesz na bezsensowną łatwiznę nie mając miuipolska? Z Mi5 Pro
vienio999 Opublikowano 9 Lipca 2016 Autor Opublikowano 9 Lipca 2016 wszytko działało do czasu dzisiejszego update, więc czemu miałoby nie działać teraz? soft czysty oryginalny
Nezumi Opublikowano 9 Lipca 2016 Opublikowano 9 Lipca 2016 22 minuty temu, vienio999 napisał: wszytko działało do czasu dzisiejszego update, więc czemu miałoby nie działać teraz? soft czysty oryginalny Bo soft nie jest od nas, tylko od Xiaomi, a co za tym idzie, problem zgłaszaj tam, a nie tutaj.
Acid Opublikowano 9 Lipca 2016 Opublikowano 9 Lipca 2016 wszytko działało do czasu dzisiejszego update, więc czemu miałoby nie działać teraz? soft czysty oryginalny Ale kogo to obchodzi? Przecież normalnie nie używa się tego co masz tylko miuipolska. Każdy powie ci to samo. Wgraj polski rom. To 5 minut roboty a będzie ok. Z Mi5 Pro
Rekomendowane odpowiedzi