Skocz do zawartości
  • 0

Skrócenie nazwy operatora na pasku ekranu.

Pytanie

Opublikowano (edytowane)

Cześć, to znowu ja :)

Tym razem chcę się dowiedzieć, czy istnieje sposób na zmianę wyświetlania nazwy operatora karty sim na ekranie głównym, u góry koło wskaźnika baterii. Korzystam z dualsim, i virgin mobile chciałem skrócić do virgin. Zmiany w menu, ustawieniach powodują jedynie skrócenie nazwy w niektórych miejscach samego menu, ale na górze cały czas jest dwuczłonowa nazwa. Ktoś ma jakiś pomysł lub wiedzę,czy da się to skrócić?

Edytowane przez krzyci81

9 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano
5 minut temu, krzyci81 napisał:

Cześć, to znowu ja :)

Tym razem chcę się dowiedzieć, czy istnieje sposób na zmianę wyświetlania nazwy operatora karty sim na ekranie głównym, u góry koło wskaźnika baterii. Korzystam z dualsim, i virgin mobile chciałem skrócić do virgin. Zmiany w menu, ustawieniach powodują jedynie skrócenie nazwy w niektórych miejscach samego menu, ale na górze cały czas jest dwuczłonowa nazwa. Ktoś ma jakiś pomysł lub wiedzę,czy da się to skrócić?

W ustawieniach w zakładce powiadomienia

• Like 1
  • 0
Opublikowano

Dzięki, szacun za to że jesteś taki obcykany :-D 

Może wiesz przez przypadek,dlaczego pobiera mi dane transmisji internetowej z karty plusa, pomimo tego że korzystam z wifi? Codziennie o różnych porach schodzi mi zawsze 2x 512 kB po tym,jak zmieniłem apn z Plus na Internet (żeby mieć łączność 4G/LTE). Za diabła nie czaję o co kaman. 

• 0
Opublikowano
1 minutę temu, krzyci81 napisał:

Dzięki, szacun za to że jesteś taki obcykany :-D 

Po prostu korzystam od pół roku xiaomi używając telefon dość intensywnie.

1 minutę temu, krzyci81 napisał:

Może wiesz przez przypadek,dlaczego pobiera mi dane transmisji internetowej z karty plusa, pomimo tego że korzystam z wifi? Codziennie o różnych porach schodzi mi zawsze 2x 512 kB po tym,jak zmieniłem apn z Plus na Internet (żeby mieć łączność 4G/LTE). Za diabła nie czaję o co kaman. 

Nie mam zielonego pojęcia w czym rzecz, masz w tle włączone dane? Może na chwile urywać ci wifi i wtedy dane zaczynają działać.

• 0
Opublikowano

Hm..dane w tle? Jak sprawdzić,czy to mam aktywne? Sorki jeśli to śmieszne pytanie,ale do tej pory mając samsungi wgl mnie to nie interesowało, nigdy dane same nie schodziły:)

• 0
Opublikowano

Oki,dzieki za zaangażowanie. Jak będę na wakacjach w Gdańsku, to stawiam soczek za okazaną pomoc ;) a co do sprawy, zapytałem już plusa na forum i zobaczę co odpiszą.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...