Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Czy ktoś się spotkał i rozwiązał problem jak w temacie? Po instalacji romu (dwa różne) czujnik zbliżeniowy działa (w trakcie rozmowy wyłącza ekran) ale już po kilkudziesięciu  godzinach normalnego użytkowania przestaje działać tzn. nie wyłącza ekranu podczas rozmowy. Co to może być uszkodzenie fizyczne czy błąd w sofcie ?

Artur

Opublikowano

Wszyscy tak mają. Ponoć nie są jeszcze dopracowane sterowniki czujnika. Zobacz w dyskusji ogólnej.

Podobnie nie do końca działa autoobracanie

Opublikowano (edytowane)

xiaomi.eu 6.4.21 i jeszcze problemu z czujnikiem nie miałem

na autoobracanie pomaga restart:)

Edytowane przez Bohyn
Opublikowano

Wydawało mi się że jak to sterownik to restart powinien pomóc a tu d*pa i nie działa wcale.Gdzieś mi sie obiło że można go włączyć i wyłączyć (ten czujnik)

Może go przypadkiem wyłączyłem ?

• mrosi promował(a), odblokował(a) i przestał(a) promować ten temat
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Witam, Proszę o poradę odnośnie czujnika zbliżeniowego kupiłem MI5 64gb z romem 8.2 stable. Jednakże zauważyłem ze zamykajac etui nie wygasza się ekran. Czy jest jakieś rozwiązanie tego? ps. mam Red mi note 3 pro i wszystko działa jak należy stąd moje pytanie

Opublikowano

Jakie etui, wszystko ustawiłeś czy nic nie zmieniłeś w ustawieniach

Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Wiesz co zwykłe etui z allegro http://allegro.pl/etui-portfel-ksiazka-book-xiaomi-mi5-mi-5-szklo-i6764783562.html?snapshot=MjAxNy0wNS0yOVQxMDowMjoxNy4zODdaO2J1eWVyOzk1OGZiOWJjMGI2MmYwMjViZGQ3NTljNGI2MmZlYjY5YmI5N2JjNWZhZjAzNjRjNjgwMmM4OGEwMzhjZDYxZDI%3D.

Nic nie zmianiałem w ustawieniach dziś telefon się zaktualizował. I smart cover nie działa (i nie działal wczesniej na poprzednim romie)

• Nezumi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...