arttronic Opublikowano 4 Lipca 2016 Opublikowano 4 Lipca 2016 Witam Czy ktoś się spotkał i rozwiązał problem jak w temacie? Po instalacji romu (dwa różne) czujnik zbliżeniowy działa (w trakcie rozmowy wyłącza ekran) ale już po kilkudziesięciu godzinach normalnego użytkowania przestaje działać tzn. nie wyłącza ekranu podczas rozmowy. Co to może być uszkodzenie fizyczne czy błąd w sofcie ? Artur
grizzly Opublikowano 4 Lipca 2016 Opublikowano 4 Lipca 2016 Wszyscy tak mają. Ponoć nie są jeszcze dopracowane sterowniki czujnika. Zobacz w dyskusji ogólnej. Podobnie nie do końca działa autoobracanie
Bohyn Opublikowano 4 Lipca 2016 Opublikowano 4 Lipca 2016 (edytowane) xiaomi.eu 6.4.21 i jeszcze problemu z czujnikiem nie miałem na autoobracanie pomaga restart:) Edytowane 4 Lipca 2016 przez Bohyn
arttronic Opublikowano 4 Lipca 2016 Autor Opublikowano 4 Lipca 2016 Wydawało mi się że jak to sterownik to restart powinien pomóc a tu d*pa i nie działa wcale.Gdzieś mi sie obiło że można go włączyć i wyłączyć (ten czujnik) Może go przypadkiem wyłączyłem ?
[email protected] Opublikowano 3 Czerwca 2017 Opublikowano 3 Czerwca 2017 Witam, Proszę o poradę odnośnie czujnika zbliżeniowego kupiłem MI5 64gb z romem 8.2 stable. Jednakże zauważyłem ze zamykajac etui nie wygasza się ekran. Czy jest jakieś rozwiązanie tego? ps. mam Red mi note 3 pro i wszystko działa jak należy stąd moje pytanie
Kaudii Opublikowano 3 Czerwca 2017 Opublikowano 3 Czerwca 2017 Jakie etui, wszystko ustawiłeś czy nic nie zmieniłeś w ustawieniach Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka
[email protected] Opublikowano 3 Czerwca 2017 Opublikowano 3 Czerwca 2017 Wiesz co zwykłe etui z allegro http://allegro.pl/etui-portfel-ksiazka-book-xiaomi-mi5-mi-5-szklo-i6764783562.html?snapshot=MjAxNy0wNS0yOVQxMDowMjoxNy4zODdaO2J1eWVyOzk1OGZiOWJjMGI2MmYwMjViZGQ3NTljNGI2MmZlYjY5YmI5N2JjNWZhZjAzNjRjNjgwMmM4OGEwMzhjZDYxZDI%3D. Nic nie zmianiałem w ustawieniach dziś telefon się zaktualizował. I smart cover nie działa (i nie działal wczesniej na poprzednim romie)
Rekomendowane odpowiedzi