kamillm 273 Report post Posted February 24, 2017 22 godziny temu, sana1234 napisał: Zrobiłem to co poradziliście mi w poście powyżej, czyli wgranie oryginalnego romu w trybie EDL. W trakcie wgrywanie wyskoczył błąd braku miejsca i teraz mogę wejść tylko do fastboota przez kombinację PWR VOL- Co ja mam teraz robić??? EDL nie działa Zapewne 32-bitowy system? I w mi flash za malo pamieci do wykonania operacji? Share this post Link to post Share on other sites
kamillm 273 Report post Posted February 25, 2017 3 godziny temu, sana1234 napisał: Co ja mogę teraz zrobić, w trybie fastboota??? Sproboj wgrac jakis rom przez fastboot jesli nie pojdzie (zapewne tak bedzie bo zapewne masz zablokowany bootlader) to musisz wgrywac przez EDL. 3 godziny temu, sana1234 napisał: Albo jakiś czarodziejski sposób na wejście do EDL Kabel deep flash lub komendami z fastboot. 3 godziny temu, sana1234 napisał: Win 7 64 bit. Ale to nie istotne. Zdziwilbys sie. Share this post Link to post Share on other sites
Sylwester Nowaczyk 28 Report post Posted April 14, 2017 Koledzy, czy na tym Redmi 4 jest syf-miui? Znajomy kupił telefon od Goldiego i mówi że ma takie Miui, które jest słabo tłumaczone. Wysłane z mojego Redmi 3 przy użyciu Tapatalka 2 Share this post Link to post Share on other sites
mariusz.ur 202 Report post Posted April 14, 2017 Tak , to jest syfmiui . Nie ma globala na redmi 4 . Jeśli kolega chce polski to musi odblokować bootloader i wgrać twrp a potem xiaomi.eu 2 Share this post Link to post Share on other sites
Sylwester Nowaczyk 28 Report post Posted April 16, 2017 O kurcze, to nie dobrze. Mam nadzieję, że niebawem będzie Global Stable lub Dev. Wysłane z mojego Redmi 3 przy użyciu Tapatalka Share this post Link to post Share on other sites