latet Posted July 3, 2016 Share Posted July 3, 2016 (edited) Witam, Przydałby się też oddzielny dział na Forum dla najnowszego "dziecka" Xiaomi, czyli Redmi 3S. Analogicznie jak oddzielne działy posiadają Redmi Note 1 LTE i Redmi Note 1S, czy też oddzielne działy mają Mi4c i Mi4s. Redmi 3S ma inny procesor niż Redmi 3, inną nazwę kodową, inny trzeba będzie pobierać ROM. Teoretycznie - problemy mogą być całkiem inne z tym telefonem niż z Redmi 3. Dziękuję, Edited July 3, 2016 by latet Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZduneX25 Posted July 3, 2016 Share Posted July 3, 2016 Nikt go jeszcze nie kupił, nie powstał rom, za wcześnie. Póki co można pisać w pozostałe urządzenia xiaomi, nikt nie nakazuje używać działu R3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
latet Posted July 3, 2016 Author Share Posted July 3, 2016 3 minuty temu, ZduneX25 napisał: Nikt go jeszcze nie kupił, nie powstał rom, za wcześnie. Póki co można pisać w pozostałe urządzenia xiaomi, nikt nie nakazuje używać działu R3. Mnie ten argument nie przekonuje, no ale to bez znaczenia Ufam więc, że dział się pojawi, gdy przyjdzie właściwy – Waszym zdaniem – czas Serdecznie pozdrawiam, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts