marcelg22 Opublikowano 2 Lipca 2016 Opublikowano 2 Lipca 2016 Witam Czy w gąszczu informacji jaki jest na tym forum może mi ktoś wskazać palcem w jaki sposób który Rom mogę zainstalować na swoim MI4C?? otrzymałem kilka dni temu MI4c zakupiony u Goldwaya na pudełku jest informacja że tel jest z 12.2015 r wersja android 5.1.1 LMY47V Wersja MIUI: miui 7.0.4.0(LXKCNCI) Czytałem o zablokowanym bootloaderze lecz sprawdziłem i mogę wejść. Nie pokazuje mi się telefonik z kabelkiem tylko od razu wybór języka i menu po angielsku. Myślałem że botloader jest odblokowany więc ściągnąłem plik ze strony muipolska: xiaomi.en_multi_MI4c_6.6.30_v8-5.1.zip przez narzędzie updater próbowałem to wgrać lecz wywaliło błąd. Proszę o pomoc bo soft od goldwaya jest kiepsko spolszczony. Pozdrawiam
maciek04 Opublikowano 2 Lipca 2016 Opublikowano 2 Lipca 2016 Wgraj TWRP i potem ten plik co pobrałeś.
Tomasz Petrycki Opublikowano 2 Lipca 2016 Opublikowano 2 Lipca 2016 Ja bym poszukał aktualizacji xiaomi.eu na lolipopie Instaluje się normalnie przez updater.
Acid Opublikowano 2 Lipca 2016 Opublikowano 2 Lipca 2016 Twrp to konieczność by korzystać z romów miuipolska. Z MI 5 Pro
marcelg22 Opublikowano 2 Lipca 2016 Autor Opublikowano 2 Lipca 2016 Dzięki za odpowiedź. Super jeszcze jakbyście mi podpowiedzieli lub odesłali do jakiegoś konkretnego tutoriala jak wgrać TWRP bo to co znajduje to do innych modeli albo brak plików w linkach lub 30 wersji i nie wiem który plik pobrać. Proszę o wyrozumiałość bo robię to pierwszy raz.
Zeniu Opublikowano 3 Lipca 2016 Opublikowano 3 Lipca 2016 zobacz post wyżej... Acid ma wszystkie linki w sygnaturce
Nezumi Opublikowano 3 Lipca 2016 Opublikowano 3 Lipca 2016 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi