Helio Opublikowano 29 Czerwca 2016 Opublikowano 29 Czerwca 2016 Jako iż nie znalazłem tematu o SOT dla telefonu RN2, postanowiłem go stworzyć. Chwalcie się tutaj swoimi wynikami Oto moje wyniki na najnowszym miui 8 od xiaomi.eu
preza Opublikowano 3 Lipca 2016 Opublikowano 3 Lipca 2016 Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka
Waxy Opublikowano 3 Lipca 2016 Opublikowano 3 Lipca 2016 Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka
brqsl Opublikowano 5 Lipca 2016 Opublikowano 5 Lipca 2016 czy zauważyliście znaczącą zmianę po przesiadce z v7. U mnie jest tragedia na 7.2.1.0 stable, 2:43 SOT Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
piotr469 Opublikowano 5 Lipca 2016 Opublikowano 5 Lipca 2016 Nie chcę mi się przeszukiwać forum, ale z tego co pamiętam to kiedyś byś temat o SOT dla note 2 (tylko ja to pamiętam tak z pół roku temu odkąd mi się note 2 zepsuł i poszedł na gwarancję to niewiele tu zaglądalem, a zepsuł mi się - zartownis - 1 kwietnia i jeszcze go nie odzyskałem) Wysłane z mojego FreeTAB 7001 HD IC przy użyciu Tapatalka
tpawel Opublikowano 5 Lipca 2016 Opublikowano 5 Lipca 2016 Nie chcę mi się przeszukiwać forum, ale z tego co pamiętam to kiedyś byś temat o SOT dla note 2 (tylko ja to pamiętam tak z pół roku temu odkąd mi się note 2 zepsuł i poszedł na gwarancję to niewiele tu zaglądalem, a zepsuł mi się - zartownis - 1 kwietnia i jeszcze go nie odzyskałem) Wysłane z mojego FreeTAB 7001 HD IC przy użyciu Tapatalka Jaki sprzedawca?
piotr469 Opublikowano 5 Lipca 2016 Opublikowano 5 Lipca 2016 Spemall z gwarancja w Hiszpanii... taa, dobre sobie... kazali mi wysłać do Hiszpanii - wysłałem - po moich dopytywaniach co z telefonem ciągle ściemniali i bez informowania mnie wysłali do Chin. Jak już był wysłany to mi o tym powiedzieli i uzasadnili, że w Hiszpanii nie bylo części. Wymieniłem z nimi już koło 40 maili, podobno w tym tygodniu mają go wysłać z Chin. No, ale dobra - nie o tym jest temat (tu już nie będę odpowiadać na kolejne pytania). Nie chcę warnów zbierać Wysłane z mojego FreeTAB 7001 HD IC przy użyciu Tapatalka
tpawel Opublikowano 5 Lipca 2016 Opublikowano 5 Lipca 2016 Nie ma co pisać na maila. Wejdź na telchine, mają swoje podforum. Tam Pisz, nic tak nie motywuje jak publiczne załatwienie problemów
Helio Opublikowano 6 Lipca 2016 Autor Opublikowano 6 Lipca 2016 11 godzin temu, brqsl napisał: czy zauważyliście znaczącą zmianę po przesiadce z v7. U mnie jest tragedia na 7.2.1.0 stable, 2:43 SOT Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Przecież 7.2.1.0 to jest v7. Więc gdzie tu widzisz przesiadkę? U mnie na 6.6.30 sot to około 5h, nie jest źle
d3tr0 Opublikowano 6 Lipca 2016 Opublikowano 6 Lipca 2016 Wystarczyło poszukać kilka stron dalej, temat istnieje
Rekomendowane odpowiedzi