mersik11 Opublikowano 24 Czerwca 2016 Opublikowano 24 Czerwca 2016 Witajcie.Dzisiaj dostałem mojego pierwszego smartfona Xiaomi Redmi Note 3 Pro.I cóż na pierwszy rzut oka nie jestem zbytnio zadowolony, ale to niżej w punktach: 1.Po pierwsze zamówiłem z polecanej strony technos-online.Dwa dni wcześniej dzwoniłem do nich i zarzekali że przyjdzie on już z polskim oprogramowaniem, niestety tak nie było, ale mniejsza o to. 2.Czy jest jakakolwiek opcja wgrania na owy telefon Sklepu Play aby było można normalnie pobierać z niego aplikację ? Obecnie na tym telefonie jest sklep od Xiaomi po Chińsku, a to niestety nie zbyt mi odpowiada.Jeśli można to prosiłbym o podlinkowanie jakiegoś sensownego poradnika jak to zrobić. Niestety nie zrobiła na mnie dobrego pierwszego wrażenia marka Xiaomi, może to też dlatego że jestem trochę zacofany ale jeśli moje problemy się rozwiążą i będę mógł korzystać z Sklepu Play i będę miał polskie oprogramowanie, z chęcią będę używał tego telefonu. (Wiem, że mogę sam wgrać polską wersję językową, lecz wtedy tracę gwarancję na której mi zależy.Czy jeśli oni wgrają polską wersję to i tak gwarancja jest unieważniona ?)
wtbn Opublikowano 24 Czerwca 2016 Opublikowano 24 Czerwca 2016 (edytowane) Mieszkasz w chinach? Jeśli nie to wgrywaj polski soft i się nie przejmuj gwarancja... I tak nie masz gdzie tutaj oddać do serwisu xiaomi, a technos chyba ma swoją gwarancję. Problemy które Cię wkurzają nie istnieją na normalnym oprogramowaniu. Edytowane 24 Czerwca 2016 przez wtbn
Acid Opublikowano 24 Czerwca 2016 Opublikowano 24 Czerwca 2016 Wgraj Global z en.miui.com przez tryb Edl jeśli nie chcesz lub nie umiesz odblokować bootloadera by mieć miuipolska.pl. Z MI 5
mersik11 Opublikowano 24 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 24 Czerwca 2016 Czyli, musiałbym wgrać oficjalny ROM itd. oraz Polski soft i miałbym Polską wersję jak i sklep play itd. ?
art12 Opublikowano 24 Czerwca 2016 Opublikowano 24 Czerwca 2016 @mersik11 https://miuipolska.pl/instalacja-miui-2016-2/
Rekomendowane odpowiedzi