Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam poszukuje MI5 w czarnej wersji kolorystycznej.    

W jakim sklepie najbardziej opłaca się go zamówić ? Oczywiście, zależy mi na cenie; ta oferta wygląda ciekawie.

I 2 pytanie, czy warto dopłacać do wersji 64gb ?  

Posted

Wie ktoś może jak wygląda sprawa z vatem z Aliexpress konkretnie od Goldway'a? Podobno na IBG cały czas dostaje się teraz cło, a wersja 64 gb z DHL'em i ubezpieczaniem to ponad 1700zł 

Posted

Musisz znaleźć aukcje na której jako metoda wysyłki będzie : sellers shiping method. Jeśli nie ma teraz takiej do wyboru to można do nich napisać ( najlepiej na forum telchina- jest ich polski przedstawiciel)

Posted (edited)

Mi5 64GB black na iBuygou 1560zł z kodem od ibuygou polska. 405$ - DHL i gwarancja 2 lata w UE w tej cenie :)

Edited by Mayex
Posted
Przed chwilą, hesoyam napisał:

@tpawel Bardzo peszek :P 

@Mayex Ale chyba bez ubezpieczenia od VAT-u, a 23% z 1500 zł nie widzi mi się płacić ;) 

Jeszcze mi sie nie przytrafil VAT kupując u iBuygou, a jest to moje siódme zamówienie telefonu :D

Posted

Pozniej jszcze jakas poczta francuska i tez vatu nie bylo.

1 minutę temu, hesoyam napisał:

A częsty VAT podobno zaczął się od Czerwca :( 

Ua, to sie moge przekonać na wlasnej skorze :<

Posted

No wlasnie teraz bedzie leciał mi5, bo zamówiłem przed weekendem. A ten 17 kwietnia to zamawialem rn3p i wtedy vatu nie dali :) 

Posted

Można jeszcze zaryzykować u Goldway + DHL, oni w większości przypadków opodatkowują zgodnie z deklaracją na paczce. Poprosić Goldiego żeby wpisali z 30$ i zapłacisz te 30zl VAT

• mrosi locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...