Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam! Otóż posiadam Xiaomi redmi note 3 i chciałem odblokować bootloadera. Lecz gdy w instrukcji jest napisane by przełączyć w tryb fastboot czyli kombinacja przycisków (jak jest tel wyłączony) volume down oraz przycisk power to zamiast włączenia trybu fastboot normalnie włącza się telefon. Wiecie coś na ten temat ? Dziękuję za wszelką udzieloną pomoc!

Edytowane przez falubazer1
Opublikowano

Wyłącz telefon, trzymaj TYLKO przycisk vol- i podłącz kabel USB ;) Jeśli telefon nadal się włączy normalnie to być może nie masz zainstalowanych sterowników (wówczas powinno wykryć Ci nieznane urządzenie w menadżerze urządzeń).

Opublikowano (edytowane)

No dokładnie system nie zainstalował mi jednego sterownika a resztę tak. Dokładna nazwa sterownika to ,, Redmi" .Czyli jak zainstaluje ten sterownik to pomoże ? 

Edytowane przez falubazer1
Opublikowano

Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza.

Opublikowano
11 godzin temu, falubazer1 napisał:

No dokładnie system nie zainstalował mi jednego sterownika a resztę tak. Dokładna nazwa sterownika to ,, Redmi" .Czyli jak zainstaluje ten sterownik to pomoże ? 

Spróbuj i mi napisz ;) Przed podłączeniem telefonu zainstaluj Mi Pc Suite żeby zainstalowało Ci komplet sterowników.

Opublikowano
Dnia 20.06.2016 o 12:55, falubazer1 napisał:

A mógłbyś mi powiedziec co to jest ten rom ? Bo pierwszy raz bawię się w takie rzeczy nie wnikałem głębiej w tel jak teraz xd.

16 godzin temu, szczuru napisał:

Spróbuj i mi napisz ;) Przed podłączeniem telefonu zainstaluj Mi Pc Suite żeby zainstalowało Ci komplet sterowników.

No nie stety dalej nie działa :( zrobiłem to co mi powiedziałeś zainstalowałem lecz dalej nic : ( 

• Like 1
Opublikowano

Mi początkowo telefon tez po prostu się bootował zamiast wejść w fastboot. Potem okazało się, że za szybko puszczałem przyciski - wystarczyło trzymać je do momentu pokazania się ikony fastboot, a ja początkowo puszczałem jak tylko telefon zawibrował - może to jest rozwiązanie?

Ovchie

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...