falubazer1 Opublikowano 20 Czerwca 2016 Opublikowano 20 Czerwca 2016 (edytowane) Witam! Otóż posiadam Xiaomi redmi note 3 i chciałem odblokować bootloadera. Lecz gdy w instrukcji jest napisane by przełączyć w tryb fastboot czyli kombinacja przycisków (jak jest tel wyłączony) volume down oraz przycisk power to zamiast włączenia trybu fastboot normalnie włącza się telefon. Wiecie coś na ten temat ? Dziękuję za wszelką udzieloną pomoc! Edytowane 20 Czerwca 2016 przez falubazer1
szczuru Opublikowano 20 Czerwca 2016 Opublikowano 20 Czerwca 2016 Wyłącz telefon, trzymaj TYLKO przycisk vol- i podłącz kabel USB Jeśli telefon nadal się włączy normalnie to być może nie masz zainstalowanych sterowników (wówczas powinno wykryć Ci nieznane urządzenie w menadżerze urządzeń).
falubazer1 Opublikowano 20 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 20 Czerwca 2016 (edytowane) No dokładnie system nie zainstalował mi jednego sterownika a resztę tak. Dokładna nazwa sterownika to ,, Redmi" .Czyli jak zainstaluje ten sterownik to pomoże ? Edytowane 20 Czerwca 2016 przez falubazer1
ZduneX25 Opublikowano 20 Czerwca 2016 Opublikowano 20 Czerwca 2016 Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza.
szczuru Opublikowano 20 Czerwca 2016 Opublikowano 20 Czerwca 2016 11 godzin temu, falubazer1 napisał: No dokładnie system nie zainstalował mi jednego sterownika a resztę tak. Dokładna nazwa sterownika to ,, Redmi" .Czyli jak zainstaluje ten sterownik to pomoże ? Spróbuj i mi napisz Przed podłączeniem telefonu zainstaluj Mi Pc Suite żeby zainstalowało Ci komplet sterowników.
situ Opublikowano 21 Czerwca 2016 Opublikowano 21 Czerwca 2016 A jaki masz rom,na niektórych nie da się wejść do trybu fastboot.
falubazer1 Opublikowano 21 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 21 Czerwca 2016 Dnia 20.06.2016 o 12:55, falubazer1 napisał: No dokładnie system nie zainstalował mi jednego sterownika a resztę tak. Dokładna nazwa sterownika to ,, Redmi" .Czyli jak zainstaluje ten sterownik to pomoże ? A mógłbyś mi powiedziec co to jest ten rom ? Bo pierwszy raz bawię się w takie rzeczy nie wnikałem głębiej w tel jak teraz xd. 16 godzin temu, szczuru napisał: Spróbuj i mi napisz Przed podłączeniem telefonu zainstaluj Mi Pc Suite żeby zainstalowało Ci komplet sterowników. No nie stety dalej nie działa zrobiłem to co mi powiedziałeś zainstalowałem lecz dalej nic : ( 1
szczuru Opublikowano 21 Czerwca 2016 Opublikowano 21 Czerwca 2016 A ten brakujący sterownik REDMI się doinstalował? Czy nadal widnieje jako nieznane urządzenie?
Ovchie Opublikowano 27 Czerwca 2016 Opublikowano 27 Czerwca 2016 Mi początkowo telefon tez po prostu się bootował zamiast wejść w fastboot. Potem okazało się, że za szybko puszczałem przyciski - wystarczyło trzymać je do momentu pokazania się ikony fastboot, a ja początkowo puszczałem jak tylko telefon zawibrował - może to jest rozwiązanie? Ovchie
Rekomendowane odpowiedzi