cz4rny_ Posted June 18, 2016 Share Posted June 18, 2016 Witam, mam straszny problem z moim xiaomi mi2s. Otóż zainstalowałem wczoraj miui8. Po jego instalacji mam problem taki, że jak wpisuję się do konta xiaomi, to dochodzi do momentu dodania numeru telefonu i wysłania na niego kodu aktywacyjnego i nic się nie dzieje... Żaden sms nie przychodzi. Nie wiem, czy to jakiś bug, czy ja coś źle robię. Proszę was o pomoc, bo już z tym walcze drugi dzień... Link to comment Share on other sites More sharing options...
preston2009 Posted June 19, 2016 Share Posted June 19, 2016 A dobrze podałeś kierunkowy do Polski? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pietr Posted June 19, 2016 Share Posted June 19, 2016 Spróbuj na języku angielskim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cz4rny_ Posted June 19, 2016 Author Share Posted June 19, 2016 tak, próbowałem na języku angielskim. Na chińskim tak samo... I kierunkowy też dobrze podałem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts