carolef Opublikowano 14 Czerwca 2016 Opublikowano 14 Czerwca 2016 Do powiadomień opaską miband 1s używam aplikacji miband tools. Problem mam że po jakimś czasie jak telefon jest nieużywany opaska przestaje powiadamiać wibracjami. Oszczędzanie baterii mam wyłączone, aplikacja ma założoną kłódkę oraz przyznany dostęp do powiadomień. Po włączeniu aplikacji pokazuje się taki ekran jak na zdjęciu. Wysłane z xiaomi redmi 2.
ZduneX25 Opublikowano 14 Czerwca 2016 Opublikowano 14 Czerwca 2016 Ustawienie > Urządzanie > Prywatność > Dostęp do powiadomień...
carolef Opublikowano 14 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 14 Czerwca 2016 Przecież pisałem że mam przyznane uprawnienia. Wysłane z xiaomi redmi 2.
carolef Opublikowano 22 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 22 Czerwca 2016 W autostart też jest. Zmieniłem opaskę na miband2 i korzystam tylko z mifit. Nadal potrafi nie powiadamiać, mimo że ma dostęp do powiadomień, auto start, brak oszczędzania baterii. Natomiast zauważyłem że jak wyłącze godziny ciszy po czasie same się ponownie włączają. Wysłane z xiaomi redmi 2.
squirrelkuss Opublikowano 22 Czerwca 2016 Opublikowano 22 Czerwca 2016 Miband tools żyje własnym życiem. Raz powiadomienia właśnie są a raz nie. Taki plus że u mnie zawibruje dwa razy zawsze ale kolorów ustawionych nie zawsze pokazuje mimo że apka nawet na pasku jest... Wysłane z Xiaomi Mi4 LTE
Vergiliusz Opublikowano 23 Czerwca 2016 Opublikowano 23 Czerwca 2016 Ja sobie z tym programem nie poradziłem i wybrałem Mi Band Notify&Fitnes. Dużo bardziej przyjazne menu u wszystko sensownie poukładane.
acidbrain Opublikowano 17 Maja 2017 Opublikowano 17 Maja 2017 Po wykonaniu optymalizacji z panelu sterowania tak się robi i znów trzeba ustawiać autostart.
Rekomendowane odpowiedzi