matisz Opublikowano 13 Czerwca 2016 Opublikowano 13 Czerwca 2016 Witam, chce w końcu zakupić sobie coś z rodziny xiaomi. Dłuuugi czas przerzucałem się z xiaomi mi5 na mi note pro i tak w kółko. Poszukuje odpowiedzi jak to jest z aparatem ? Czy ktoś miał możliwość porównania mi5 prime 64gb z note pro 64 gb pod względem aparatu? Duża jest różnica jeśli w ogóle jakaś jest?. Przede wszystkim zależy mi na płynność telefonu mega aparacie ,i żeby telefon choć trochę miał dobrą baterie . Naczytałem się z w notę pro jest problem z tym?. Duży wyświetlacz nie robi mi różnicy. Może być 5.15 albo 5.7. Nie przywiązuje jakąś większa wagę do wyników z benchmarków. Podsumowując stoję przed wyborem MI 5 PRIME 64 vs MI NOTE PRO 1) Jak to jest z aparatem jeżeli chodzi o jakość? Kto górą? 2) Bateria nie wymagam tygodnia na jednym ładowaniu tylko gdzie lepiej będzie się spisywać przy normalnym użytkowaniu?
Acid Opublikowano 13 Czerwca 2016 Opublikowano 13 Czerwca 2016 Mi5 lepszy wiadomo bo ma fajny OIS więc zdjęcia są ostre w każdej sytuacji. Większa rozdzielczość to też dokładniejsze zdjęcia. Z MI 5
matisz Opublikowano 14 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 14 Czerwca 2016 A jak z baterią w mi5 i note pro? dają radę?
grizzly Opublikowano 14 Czerwca 2016 Opublikowano 14 Czerwca 2016 A jak z baterią w mi5 i note pro? dają radę? Mi5 powinien mieć lepszy czas na baterii że względu na lepszy soc i mniej gęsty ekran.
Rekomendowane odpowiedzi